15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στον Δήμαρχο Χανίων οι συνεκπρόσωποι του νέου κόμματος Πρασίνων Ελλάδος, Μ. Τρεμόπουλος και Β. Γραμματικογιάννη

Ημερομηνία:

Τους συνεκπροσώπους του νέου κόμματος των Πρασίνων Ελλάδας, Μιχάλη Τρεμόπουλο και Βασιλική Γραμματικογιάννη, υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα της αυτοδιοίκησης, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, ανακύκλωση και περιβαλλοντικά ζητήματα, με τον Δήμαρχο Χανίων να αναλύει τα όσα σημαντικά έχουν γίνει, υπερτονίζοντας τη βούληση που υπάρχει για την αύξηση του πρασίνου στην πόλη και την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης, στις αναπλάσεις που έχουν δρομολογηθεί στα πολλά έργα υποδομής.

Παράλληλα, ο κ. Σημανδηράκης ανέπτυξε τη στρατηγική που υπάρχει, ώστε τα έργα που θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα να καταστήσουν τα Χανιά ως μια πόλη φιλική και προσβάσιμη για όλους, με χρήση περισσότερων μέσων ήπιας μετακίνησης και χαμηλότερου περιβαλλοντικά αποτυπώματος.

Οι δύο συνεκπρόσωποι, συνοδεύονταν από τον Συντονιστή του κόμματος και πρ. περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης, Αριστείδη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ