15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες από την επιχείρηση στον Μυλοπόταμο

Ημερομηνία:

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στην ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με τις οποίες οι συλληφθέντες διακινούσαν ναρκωτικά σε περιοχές του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία, οι τρεις συλληφθέντες από την μεγάλης επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Μυλοπόταμο.

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερα από 2,5 κιλά κάνναβης, αλλά και όπλα κατάσχεσαν το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Φεβρουαρίου οι Αρχές, στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής της επιχείρησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Ζωνιανών Μυλοποτάμου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη τριών Κρητικών με καταγωγή από το Μυλοπόταμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο είναι αδέλφια.

Οι δύο από τους συλληφθέντες έγιναν «τσακωτοί» καθ’ οδόν προς την πόλη του Ηρακλείου: Σε έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία στα δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν, βρέθηκαν περίπου 2.550 γραμμάρια χασίς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο οχήματα προπορευόταν λειτουργώντας ως «προπομπός» με στόχο –προφανώς- να αποφύγουν τα «μπλόκα» της Αστυνομίας.

Εντούτοις, παρά την οργανωμένη δράση των δύο ανδρών, έπεσαν αμφότεροι στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. Ακολούθησαν έρευνες της Αστυνομίας σε σπίτια και σε επιχείρηση των συλληφθέντων στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, όπου συνελήφθη το τρίτο άτομο. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες και σε επιχείρηση των ανωτέρω ημεδαπών σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου κατά τη διάρκεια των οποίων βρεθήκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: Εκεί βρέθηκαν – και κατασχέθηκαν- δύο πιστόλια, έξι γεμιστήρες, 792 φυσίγγια, 200 σπόροι κάνναβης, καθώς και το ποσό των 9670 ευρώ που φέρεται να προήλθε από έκνομες δραστηριότητες. Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία αναζητά ένα ακόμη άτομο.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στην ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με τις οποίες οι συλληφθέντες διακινούσαν ναρκωτικά σε περιοχές του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου. Η επιχείρηση οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του «Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηράκλειου και Ρεθύμνης. του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, Μεσσαράς και Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πεζών Περιπολιών Ηρακλείου και από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης».

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ