25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Στον εισαγγελέα ως ύποπτος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ημερομηνία:

Ως ύποπτος τέλεσης τριών κακουργηματικών πράξεων καλείται να δώσει εξηγήσεις ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός έλαβε κλήση από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο που διενήργησε την προκαταρκτική έρευνα να εμφανιστεί ενώπιόν του την ερχόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις καταγγέλλουσες αλλά και μάρτυρες που κατέθεσαν, βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο. Ειδικότερα, ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε το 2008 όταν η παθούσα, νεαρή ηθοποιός τότε, πήγε στο θέατρο «ΗΒΗ» που δούλευε ο Π.Φιλιππίδης, προκειμένου να μιλήσουν για δουλειά.

Της επιτέθηκε και την κακοποίησε 

Όμως, όπως καταγγέλλει, αντί για το ρόλο που περίμενε, εκείνος της επιτέθηκε και την κακοποίησε σεξουαλικά. Η επόμενη καταγγελία αφορά απόπειρα βιασμού το 2010 στο καμαρίνι του ηθοποιού στο θέατρο «Μουσούρη». Και σε αυτή την περίπτωση η συνάντηση αφορούσε μία ενδεχόμενη συνεργασία αλλά εξελίχτηκε εντελώς διαφορετικά.

Όταν η κοπέλα μπήκε στο καμαρίνι του εκείνος, σύμφωνα με την παθούσα, εκείνος της επιτέθηκε, την ξυλοκόπησε γιατί αντιστεκόταν και προσπάθησε να τη βιάσει. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα, η γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει. Πήγε κατευθείαν σε μία φίλη της η οποία στην καταθεσή της στον εισαγγελέα επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα είχε ξυλοκοπηθεί καθώς είδε τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο και στον λαιμό της.

Η τρίτη απόπειρα βιασμού φέρεται να τελέστηκε τον Αύγουστο του 2014 όταν η καταγγέλλουσα συναντήθηκε με τον ηθοποιό προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Μετά το ραντεβού ο ηθοποιός την πρότεινε να την πάει σπίτι της με το αυτοκίνητό του. Αντί να την πάει εκεί όμως την οδήγησε σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό κι επιχείρησε να τη βιάσει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ