19.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Στον συνδυασμό τού Στ. Αρναουτάκη ο Λευτέρης Κουλιεράκης

Ημερομηνία:

Την υποψηφιότητα του Οικονομολόγου Λευτέρη Κουλιεράκη ως συμβούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κ Κουλιεράκης για την υποψηφιότητα του, ευχαριστεί θερμά με δήλωση του τον κ Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, τονίζοντας ότι συντάσσεται ολόψυχα με πνεύμα συγκρητισμού στο πλευρό του επιτυχημένου Περιφερειάρχη για το καλό του τόπου και των κατοίκων του νησιού μας.

Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Κουλιεράκης στην δήλωση του αναφέρει:

”Στην προσπάθεια της η Χώρα να βγει από την πολυετή και βαθιά κρίση δεν περισσεύει ουδείς. Με συνείδηση του καθήκοντος και με πνεύμα συγκρητισμού συντάσσομαι ολόψυχα στο πλευρό του επιτυχημένου νυν κι υποψήφιου Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Με μαχητικότητα, αποδεδειγμένη εμπειρία, γνώση κι όρεξη για δουλειά, φιλοδοξώ, ως μέλος του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, να βοηθήσω στην επεξεργασία και υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου, αναπτυξιακού κι ισόρροπου σχεδίου που αφορά ολόκληρο το νησί και τον πολύπαθο τόπου μου. Τα Χανιά διεκδικούν. Η Κρήτη αλλάζει. Προχωράμε…”

Βιογραφικά στοιχεία Λευτέρη Κουλιεράκη

Ο Λευτέρης Κουλιεράκης είναι γέννημα θρέμμα του κάμπου των Χανίων, Σφακιανής καταγωγής. Οικονομολόγος, Msc, Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης. Ξεκινώντας επιτυχώς την επαγγελματική του καριέρα από την θέση του Γενικού Διευθυντή ΒΙΟΧΥΜ ΑΕ, στη συνέχεια εργάστηκε ως Μάνατζερ σε μεγάλες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς. Συγγραφέας. Συνεργάζεται με τους Εκδοτικούς Οίκους: Λιβάνης και Clio Publishing Company.

Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων. Έχει θητεύσει Σύμβουλος-Συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου στο υπουργείο Πολιτισμού και Εθνικής Άμυνας. Υπήρξε Πρόεδρος Δ.Ε. Ελληνικού Κέντρου Παραγωγικότητας δυτικής Κρήτης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού του Υφυπουργείου Αθλητισμού, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Φεστιβάλ ΑΕ (Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου).

Μετείχε ενεργά στο μαθητικό, φοιτητικό, νεολαιίστικο κι αγροτικό κίνημα. Η συμμετοχή του σε δημόσιες συζητήσεις, επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια είναι σημαντική. Υπήρξε αρθρογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η βιογραφία του Λ. Κουλιεράκη συμπεριλαμβάνεται στη συλλεκτική έκδοση προγράμματος του Οικουμενικού Ελληνισμού, στον τόμος Ζ, «Βιογραφίες Σύγχρονων Προσωπικοτήτων της Ελλάδας», που διενεργείται υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Βουλής των Ελλήνων και του Δήμου Αθηναίων. Σε επίσημη εκδήλωση στο Κ.Α.Μ. τού απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα (τιμής ένεκεν) από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (Ν.Ο.Χ.), για την συνολική προσφορά του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...