17.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Στον τελικό προκρίθηκε η Ιωνία 2000

Ημερομηνία:

Η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος της Ε.Π.Σ. Χανίων έγινε η Ιωνία 2000, μετά την επικράτησή της στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 επί της εκπλήξεως του θεσμού, Φωστήρα Αγίων Σαράντα.
Το παιχνίδι και η ημίωρη παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς τέρματα, αν και υπήρξαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με κυριότερες το σουτ του Πάτα που απομάκρυνε στη γραμμή ο Π. Παλαθούρας στο 19′ και το δοκάρι του Ντούφα στο 64′ μετά και την απόκρουση του Γρηγοράκη.
Η Ιωνία 2000 έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 85′ λόγω της απευθείας κόκκινης στον Δασκαλάκη, για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Ντούφα, ενώ με 2η κίτρινη αποβλήθηκε για τον Φωστήρα ο Γ. Κουράτορας στο τελευταίο λεπτό της παράτασης (120′).
Στα πέναλτι οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε 4 εκτελέσεις, ενώ ο σύλλογος των Αγίων Σαράντα σε 3, με τον τερματοφύλακα της Ιωνίας 2000, να αποκρούει το τελευταίο χτύπημα του Μουτζούρη.
Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 ανάμεσα σε Μινώταυρο και Ίκαρο Μουρνιών.

Τα πέναλτι
Καστρινάκης 1-0
Μαυρεδάκης άουτ
Μπαντουράκης 2-0
Π. Παλαθούρας 2-1
Μεζαρτζόπουλος 3-1
Ν. Παλαθούρας 3-2
Ορ. Μπάτζιο 4-2
Καρατζάς 4-3
Παντελακάκης άουτ
Μουτζούρης απέκρουσε ο Γρηγοράκης

Διαιτητής: Χρυσός (Γιουματζίδης-Γιαννουλάκης Χρ.)

Ιωνία 2000: Γρηγοράκης, Στ. Λιοδάκης (46′ Καστρινάκης), Μπαντουράκης, Δασκαλάκης, Πατεράκης (65′ Σπ. Μπάτζιο), Καραταράκης, Ορ. Μπάτζιο, Παντελακάκης, Μεζαρτζόπουλος, Πάτα (80′ Νικάκης), Γιανολάρης.

Φωστήρας Αγ. Σαράντα: Μουτζούρης, Γ. Κουράτορας, Π. Παλαθούρας, Μαυρεδάκης, Μήτρου, Τζιάνης, Κατσιμπουρνάς, Καρατζάς, Σταμούλης (99′ Μαθιουδάκης), Ν. Παλαθούρας, Ντούφας.


Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...