24.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Στον τελικό του “Golden 8” αθλητές του Α.Σ. Beach Volley Χανίων

Ημερομηνία:

Μεγάλη Επιτυχία για τους αθλητές του Α.Σ. Beach Volley Χανίων, Λίτο Μπάμπη και Χατζηδαμιανού Δαμιανό που συμμετείχαν τον Τελικό του «GOLDEN με τις 8 καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Balux Cafe στη Γλυφάδα ολοκληρώθηκε το νέο τουρνουά “Golden 8” του “Vari Sports Club Beach Volley Academy by Efi Sfyri”. Μια καινοτομική διοργάνωση του Vari Sports Club που προσκάλεσε 8 από τις καλύτερες ομάδες ανδρών στην Ελλάδα (με ειδική άδεια από την Ομοσπονδία) σε ένα κλειστό τουρνουά επαγγελματικού επιπέδου, με υψηλό θέαμα και πλούσια δώρα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φίλων του beach volley.

Στον τελικό, μετά από συναρπαστικές μονομαχίες στην άμμο, έφθασαν οι Λίτος Μπ. – Χατζηδαμιανού Δαμ. απέναντι στους Μανιόπουλο Δ. – Ρουμελιωτάκη Γ. με νικητές τους δεύτερους  με 1-2 (13-15, 15-7, 9-11) μετά από εξαιρετικό αγώνα. Οι φιναλίστ είχαν αποκλείσει στους ημιτελικούς τους Γκορτσιανουκ – Αργυρακάκη και Τσαλικιάν – Τσαλικιάν αντίστοιχα. Οι αγώνες καλύφθηκαν τηλεοπτικά από το STAR Channel και μοιράστηκαν στους φιναλίστ πλούσια δώρα.

Στο ερασιτεχνικό τουρνουά ”Beat the Heat Open 2012” νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Πλεμένος Θ.- Ζαχαρόπουλος Δ. που κέρδισαν με 2-0 σετ τους Συλιγιννάκη Μ. – Αποστολόπουλο Γ., ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Ματιάδη Β.- Κυρίτση Μ. που επικράτησαν με 2-0 σετ των Μανώλη Μ. – Τσαούση Ηλ..

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει το” Vari Sports Club Beach Volley Academy”, δήλωσε:

«Η πρώτη μας διοργάνωση για το καλοκαίρι 2012 στο Βalux Café στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία δεδομένου του υψηλού επιπέδου των αθλητών και στα τρία τουρνουά που διεξήχθησαν. Ιδιαίτερη ικανοποίηση μας έδωσε το τουρνουά “Golden 8’” που προσέφερε εντυπωσιακά παιχνίδια και έδωσε την δυνατότητα σε όλους τους φίλους του beach volley να δουν από κοντά τα αστέρια των Μasters. Ευχαριστώ την ΕΟΠΕ για την υποστήριξη στην καινοτόμο διοργάνωση και την παραχώρηση άδειας στους κορυφαίους παίκτες της Ελλάδας, ώστε να αγωνισθούν στο “Golden 8”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ