17.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Στους βουλευτές των Χανίων στρέφονται οι Χανιώτες ξενοδόχοι για την αύξηση του ΦΠΑ

Ημερομηνία:

Προς τους βουλευτές των Χανίων στρέφονται οι ξενοδόχοι των Χανίων προκειμένου να συμβάλουν και αυτοί στον αγώνα για να αποτραπεί η αύξηση του ΦΠΑ διαμονής από 6,5% που είναι σήμερα σε 13%.

Η Ένωση Ξενοδόχων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι μια ενδεχόμενη αύξηση θα καταστήσει μη βιώσιμες αρκετές επιχειρήσεις, επισημαίνοντας ότι το τουριστικό προϊον του νησιού θα γίνει μη ανταγωνιστικό αφού εξακολουθεί να ισχύει η διαφοροποίηση του ΦΠΑ μεταξύ της Κρήτης και του Νησιωτικού Αιγαίου.

Στην επιστολή τους προς τους βουλευτές οι ξενοδόχοι σημειώνουν:

Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές, σε συνέχεια της επιστολής μας και το δελτίο τύπου με ημερομηνία 1/12/14  (βλέπε παρακάτω) , θεωρούμε απαραίτητο να υπάρξει πίεση και ενημέρωση προς τα αρμόδια υπουργεία από την πλευρά σας, ούτως ώστε να αντιληφθούν όλοι το μέγεθος της επικείμενης ζημιάς.

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι η Κρήτη θα είναι από τις περιοχές με την μεγαλύτερη ζημία γιατί εκτός από την οικονομική αφαίμαξη που θα υποστούν οι επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να καταστούν μη βιώσιμες, και το προϊόν του νησιού μας θα γίνει μη ανταγωνιστικό, αφού συνεχίζει η διαφοροποίηση του ΦΠΑ μεταξύ της Κρήτης και του Νησιωτικού Αιγαίου.

Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκριση σας στο συγκεκριμένο αίτημα, το οποίο εκφράζει τόσο τον ξενοδοχειακό όσο και τον τουριστικό κόσμο του νομού μας και του νησιού μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ