16.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Στους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης για ψαράδες η Γεωργιούπολη

Ημερομηνία:

Ένας ελληνικός, τουριστικός προορισμός, η Γεωργιούπολη, περιλαμβάνεται στους καλύτερους προορισμούς για ψάρεμα στην Ευρώπη και το Ην. Βασίλειο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του StressFreeCarRental.com, η Γεωργιούπολη, ένας γνωστός ταξιδιωτικός προορισμός, ο οποίος κάθε χρόνο προσελκύει πλήθη τουριστών, συναντάται στην πέμπτη θέση με τους κορυφαίους προορισμούς για ψάρεμα, ενώ στην ίδια λίστα βρίσκονται κι άλλοι, ηλιόλουστοι,  μεσογειακοί προορισμοί, όπως η Σικελία και η Κόστα Μπλάνκα.

Για να καταρτίσουν τη σχετική κατάταξη οι εμπειρογνώμονες της ιστοσελίδας εξέτασαν ποτάμια, παραλίες, λιμανάκια και λίμνες.

Αναφερόμενο στη Γεωργιούπολη, το StressFreeCarRental.com τονίζει πως πρόκειται για ιδανικό μέρος για ψάρεμα με τρία ποτάμια που που καταλήγουν στη θάλασσα, που σημαίνει πολλά ψάρια γλυκού νερού. “Κάντε ένα ταξίδι για ψάρεμα για να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία του ψαρέματος σε αυτή την όμορφη τοποθεσία”, επισημαίνει.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται ο ποταμός Τάι, στο Περθσάιρ της Σκωτίας, ο οποίος ενδείκνυται για ψάρεμα σολομού, λόγω του μεγέθους του και της στάθμης των υδάτων του.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Γουίτμπι, στο Γιορκσάιρ της Αγγλίας, με τις προβλήτες του να αποτελούν σημείο αναφοράς για τους οπαδούς του ψαρέματος, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορούν να πιάσουν μπακαλιάρο και με πιο ζεστό καιρό, φάλαινα, πλατύψαρα και σκουμπρί.

Ακολουθεί στην τρίτη θέση το νησί Σουσάκ, στην Κροατία, όπου φιλοξενούνται πολλά είδη ψαριών, όπως η τσιπούρα, ο κόκκινος σκορπιός, το ευρωπαϊκό λαβράκι και η σφυρίδα.

Στην τέταρτη θέση συναντάται το φράγμα Amadorio, στην Κόστα Μπλάνκα της Ισπανίας, όπου ευδοκιμούν λαβράκια, ιριδίζουσες πέστροφες, κυπρίνοι και μπαρμπούνια.

Στις θέσεις έξι, επτά και οκτώ της σχετικής λίστας συναντώνται το Μπόρνχολμ, της Δανία, η Σικελία και το Ντοναγκαντι, στην Κομητεία Ντάουν, στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο John Charnock, Διευθύνων Σύμβουλος της StressFreeCarRental.com δήλωσε: “Το ψάρεμα είναι ένα δημοφιλές άθλημα και ένας καλός τρόπος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική εβδομάδα. Υπάρχουν μερικοί εκπληκτικοί προορισμοί για ψάρεμα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, και καθένας προσφέρει κάτι διαφορετικό και την ευκαιρία για τους ενθουσιώδεις λάτρεις του σπορ να αλιεύσουν διαφορετικά είδη ψαριών”.

money-tourism.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ