21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στοχοποίηση μέλους αντιρατσιστικής οργάνωσης στα Χανιά από οπαδούς της Χρυσής Αυγής; | Φωτός

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή στην οποία καταγγέλλει ότι μέλος της στον Καλαθά Ακρωτηρίου στοχοποιήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

Το βράδυ της Πέμπτης 22/1 νεοναζί της Χρυσής Αυγής έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του συντρόφου Γ.Λ., φοιτητή,μέλους της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ, στον Καλαθά Ακρωτηρίου.Καταγγέλουμε την προκλητική στοχοποίηση του συντρόφου για τη συμμετοχή του στο αντιφασιστικό και φοιτητικό κίνημα.

Οι θρασύδειλες μέθοδοι των χρυσαυγιτών δεν μας τρομοκρατούν. Απαιτούμε να γίνει άμεσα η δίκη των χρυσαυγιτών δολοφονων και να πάνε φυλακή για τα εγκλήματα τους. Να μπει τέλος στην ασυλία των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, να ξηλωθούν όλα τα στηρίγματα τους στην ΕΛΑΣ, το δικαστικό και εισαγγελικό σώμα, τα εφοπλιστικά γραφεία. Να πάρουν ιθαγένεια τα παιδιά των μεταναστών και χαρτιά όλοι μετανάστες.

Η δικιά μας απάντηση θα δοθεί μαζί με το διεθνές αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα στην μεγάλη κινητοποίηση στις 21 Μάρτη για να ξηλωθούν τα τάγματα εφόδου και να τσακιστεί η φασιστική απειλή.

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ Χανίων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...