14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Στο αεροδρόμιο Χανίων υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

Ημερομηνία:

Στο αεροδρόμιο περιόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, Ρηγανάκος Φώτης και Μαρινάκης Αλέκος.

Ο Φώτης Ρηγανάκος τόνισε ότι: «Μπροστά στην κάλπη των εκλογών της Κυριακής πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου η προσωπική εμπειρία των εργαζομένων στο αεροδρόμιο απο την διαδικασία απελευθέρωσης των αερομεταφορών και τις ιδιωτικοποιήσεις, καθώς και απο την στάση κάθε κόμματος απέναντι σε αυτό το γεγονός.

Αυτές οι αλλαγές γίνονται με τις ευλογίες της ΕΕ, της ΕΕ που στηρίζουν όλα τα κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ,ΠΑΣΟΚ κλπ.ακόμα και οι τοπικοί τους εκφραστές. Και ας βγήκαν το προηγούμενο διάστημα στα κεραμίδια όλοι αυτοί ότι τάχα μου είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου. Χρειάζεται ο λαός να καταδικάσει στην κάλπη όσους υποκλίνονται μπροστά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσους κλίνουν σε όλες τις πτώσεις την εξασφάλιση της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου».

Ο Αλέκος Μαρινάκης ανέφερε: «Οι συνέπειες που θα ζήσουν τόσο οι εργαζόμενοι στον χώρο με τις απολύσεις και την κατάργηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων όσο και ο λαός της δυτικής Κρήτης με το επιπλέον χαράτσωμα με φόρους, τέλη κλπ χρειάζεται να αποκρουστούν. Αυτός ο αγώνας απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο απαιτεί να γιγαντώσει η λαϊκή αντιπολίτευση, η πάλη του λαού, εμποδίζοντας τους υπάρχοντες σχεδιασμούς με ορίζοντα την δική του εξουσία. Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις κάλπες είναι ελπίδα και δύναμη σε αυτή την προοπτική».

Ο Νικήτας Μελισσάκης για τους αγρότες του νομού

Εν τω μεταξύ, τους φτωχούς και μεσαίους αγρότες του νομού, απεύθυνε κάλεσμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΚΕ Νικήτας Μελισσάκης , ώστε να ενισχύσουν το ΚΚΕ στην κάλπη της Κυριακής. «Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσει η πάλη των αγροτών απέναντι στην ΕΕ και τη νέα ΚΑΠ, που έχουν σαν ευαγγέλιο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ, που θα εφαρμοστεί από το 2015. Για να υπάρξει τοίχος αντίστασης απέναντι στην άγρια φορολόγηση με 13% από το πρώτο ευρώ, τον ΕΝΦΙΑ σε σπίτια, χωράφια και στάβλους, τις αυξήσεις των εισφορών σε ΟΓΑ και ΕΛΓΑ, την αύξηση του κόστους παραγωγής.

Για να δυναμώσει η διεκδίκηση για έγκαιρη δακοκτονία στο νομό, για ολική απόδοση της εξισωτικής αποζημίωσης στους κτηνοτρόφους του νομού. Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει δυνατό κίνημα και αυτό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει στην πάλη και τις διεκδικήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...