Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Στο αεροδρόμιο Χανίων υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

Στο αεροδρόμιο περιόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, Ρηγανάκος Φώτης και Μαρινάκης Αλέκος.

Ο Φώτης Ρηγανάκος τόνισε ότι: «Μπροστά στην κάλπη των εκλογών της Κυριακής πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου η προσωπική εμπειρία των εργαζομένων στο αεροδρόμιο απο την διαδικασία απελευθέρωσης των αερομεταφορών και τις ιδιωτικοποιήσεις, καθώς και απο την στάση κάθε κόμματος απέναντι σε αυτό το γεγονός.

Αυτές οι αλλαγές γίνονται με τις ευλογίες της ΕΕ, της ΕΕ που στηρίζουν όλα τα κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ,ΠΑΣΟΚ κλπ.ακόμα και οι τοπικοί τους εκφραστές. Και ας βγήκαν το προηγούμενο διάστημα στα κεραμίδια όλοι αυτοί ότι τάχα μου είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου. Χρειάζεται ο λαός να καταδικάσει στην κάλπη όσους υποκλίνονται μπροστά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσους κλίνουν σε όλες τις πτώσεις την εξασφάλιση της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου».

Ο Αλέκος Μαρινάκης ανέφερε: «Οι συνέπειες που θα ζήσουν τόσο οι εργαζόμενοι στον χώρο με τις απολύσεις και την κατάργηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων όσο και ο λαός της δυτικής Κρήτης με το επιπλέον χαράτσωμα με φόρους, τέλη κλπ χρειάζεται να αποκρουστούν. Αυτός ο αγώνας απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο απαιτεί να γιγαντώσει η λαϊκή αντιπολίτευση, η πάλη του λαού, εμποδίζοντας τους υπάρχοντες σχεδιασμούς με ορίζοντα την δική του εξουσία. Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις κάλπες είναι ελπίδα και δύναμη σε αυτή την προοπτική».

Ο Νικήτας Μελισσάκης για τους αγρότες του νομού

Εν τω μεταξύ, τους φτωχούς και μεσαίους αγρότες του νομού, απεύθυνε κάλεσμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΚΕ Νικήτας Μελισσάκης , ώστε να ενισχύσουν το ΚΚΕ στην κάλπη της Κυριακής. «Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσει η πάλη των αγροτών απέναντι στην ΕΕ και τη νέα ΚΑΠ, που έχουν σαν ευαγγέλιο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ, που θα εφαρμοστεί από το 2015. Για να υπάρξει τοίχος αντίστασης απέναντι στην άγρια φορολόγηση με 13% από το πρώτο ευρώ, τον ΕΝΦΙΑ σε σπίτια, χωράφια και στάβλους, τις αυξήσεις των εισφορών σε ΟΓΑ και ΕΛΓΑ, την αύξηση του κόστους παραγωγής.

Για να δυναμώσει η διεκδίκηση για έγκαιρη δακοκτονία στο νομό, για ολική απόδοση της εξισωτικής αποζημίωσης στους κτηνοτρόφους του νομού. Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει δυνατό κίνημα και αυτό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει στην πάλη και τις διεκδικήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων».

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Κρήτη: “Ξεσκονίζουν” το πελατολόγιο της εγκληματικής ομάδας με τις χιλιάδες σφαίρες

Το «πελατολόγιο» της εγκληματικής ομάδας που διακινούσε από τις αρχές του 2024 μεγάλο αριθμό όπλων,…

5 mins ago

Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα: Οι πολιτικές πιέσεις στα μέσα ενημέρωσης αυξάνονται σ’ όλο τον κόσμο

Οι πολιτικές πιέσεις στα μέσα ενημέρωσης αυξάνονται σ’ όλο τον κόσμο, την ώρα που η…

25 mins ago

Βάρκα με μετανάστες στους Καλούς Λιμένες – Μια έγκυος μεταξύ των 33 ανθρώπων

33 μετανάστες εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή ανοιχτά των Καλών Λιμένων, στο Ηράκλειο, σε συνέχεια…

26 mins ago

Δικηγόροι Αιγυπτίων αλιεργατών: «Τεράστια πρόκληση η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης»

Την απόφαση αποφυλάκισης του αρχηγού της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου, καταδικάζουν με…

27 mins ago

IOBE: 4 στους 10 Έλληνες αντιμέτωποι με τη φτώχεια

Η τελευταία έκθεση του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) για την ελληνική οικονομία δείχνει…

28 mins ago

ΠΑΣΟΚ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Η απόφαση γεννά εύλογους προβληματισμούς εντός της νομικής κοινότητας και της κοινωνίας»

«Η απόφαση ελήφθη παρά τη μη πλήρωση των ουσιαστικών προϋποθέσεων, καθώς ο καταδικασμένος σε πρώτο…

28 mins ago

This website uses cookies.