15.8 C
Chania
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

Στο Διεθνές Συνέδριο “Για ένα Σχέδιο Β για την Ευρώπη” ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής

Ημερομηνία:

Στο Διεθνές Συνέδριο “Για ένα Σχέδιο Β για την Ευρώπη” που θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, θα συμμετέχει ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, μιλώντας στη συζήτηση “Για μια συλλογική αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους”.

Το Διεθνές Συνέδριο “Για ένα Σχέδιο Β για την Ευρώπη” χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες, η πρώτη για την αρχιτεκτονική του Ευρώ και της ΟΝΕ, η δεύτερη για το Δημόσιο Χρέος την ανάγκη αναδιάρθρωσής του και η τρίτη για το Διεθνές Εμπόριο.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν επιστήμονες, πολιτικοί, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς επίσης, 6 ευρωβουλευτές της Ευρωομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο (GUE/NGL) και συγκεκριμένα, από την Ελλάδα, ο Νίκος Χουντής, από τη Γερμανία ο ευρωβουλευτής του κόμματος “Η Αριστερά” (Die Linke), Fabio de Masi, από την Ισπανία και την Ενωτική Αριστερά (Izquierda Unida), ο ευρωβουλευτής, Javier Couso και η ευρωβουλευτής, Marina Albiol, και από το Podemos, η ευρωβουλευτής Lola Sanchez, και από τη Γαλλία και το Κόμμα της Αριστεράς (Partie de Gauche), Jan-Luc Melanchon.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου βρίσκεται εδώ.

Τις διεργασίες του Συνεδρίου μπορείτε να τις παρακολουθήσετε εδώ.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι έφηβοι χρησιμοποιούν τα AI chatbot όχι -μόνο- γι’ αυτό που νομίζεις

Η πλειονότητα των εφήβων δηλώνει ότι χρησιμοποιεί chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI), με περίπου τρεις...

“Με πυροβόλησαν και με άφησαν πεθαμένο” – Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος για την επίθεση στο Ρέθυμνο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη βάναυση επίθεση σε βάρος κτηνοτρόφου, που σημειώθηκε...

Η τράπεζα Edmond de Rothschild “παρακολουθεί την κατάσταση” μετά τις αποκαλύψεις για Έπσταϊν

Η τράπεζα Edmond de Rothschild στη Γενεύη, η οποία συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις...

Τέσσερις νεκροί από πυρά της ακτοφυλακής της Κούβας προς αμερικανικό ταχύπλοο

Η ακτοφυλακή της Κούβας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους...