18.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Στο Διεθνές Συνέδριο “Για ένα Σχέδιο Β για την Ευρώπη” ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής

Ημερομηνία:

Στο Διεθνές Συνέδριο “Για ένα Σχέδιο Β για την Ευρώπη” που θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, θα συμμετέχει ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, μιλώντας στη συζήτηση “Για μια συλλογική αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους”.

Το Διεθνές Συνέδριο “Για ένα Σχέδιο Β για την Ευρώπη” χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες, η πρώτη για την αρχιτεκτονική του Ευρώ και της ΟΝΕ, η δεύτερη για το Δημόσιο Χρέος την ανάγκη αναδιάρθρωσής του και η τρίτη για το Διεθνές Εμπόριο.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν επιστήμονες, πολιτικοί, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς επίσης, 6 ευρωβουλευτές της Ευρωομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο (GUE/NGL) και συγκεκριμένα, από την Ελλάδα, ο Νίκος Χουντής, από τη Γερμανία ο ευρωβουλευτής του κόμματος “Η Αριστερά” (Die Linke), Fabio de Masi, από την Ισπανία και την Ενωτική Αριστερά (Izquierda Unida), ο ευρωβουλευτής, Javier Couso και η ευρωβουλευτής, Marina Albiol, και από το Podemos, η ευρωβουλευτής Lola Sanchez, και από τη Γαλλία και το Κόμμα της Αριστεράς (Partie de Gauche), Jan-Luc Melanchon.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου βρίσκεται εδώ.

Τις διεργασίες του Συνεδρίου μπορείτε να τις παρακολουθήσετε εδώ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ