15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στο εδώλιο την Παρασκευή ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Τον σέρνει στα δικαστήρια ο διευθυντής της Γαλακτομικής

Ημερομηνία:

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

Ο κ. Γιακουμάκης κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και τον ώμο τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο κ. Γιακουμάκης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επιτέθηκε στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής στις 8 Δεκεμβρίου 2017, αμέσως μετά την εκδίκαση της υπόθεσης του Βαγγέλη στο Εφετείο.

Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής μήνυσε τον πατέρα του Βαγγέλη για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους; Όταν είχε γίνει η διεξαγωγή της δίκης του πρώην διευθυντή για παράβαση καθήκοντος, στην οποία πρωτόδικα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με τριετή αναστολή και στη συνέχεια στο εφετείο σε έξι μήνες με τριετή αναστολή, φεύγοντας από το δικαστήριο πέρασε μπροστά από τον χώρο του ξενοδοχείου, όπου έμενε η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η οικογένεια εξέλαβε το χαμόγελο του διευθυντή ως ειρωνία με αποτέλεσμα να υπάρξει διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατηγορείται ότι προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή του πρώην διευθυντή, λέγοντάς του «δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;».

Παράλληλα τονίζεται πως προξένησε σωματική βλάβη της υγείας του και του επιτέθηκε και τον χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και τον ώμο, προκαλώντας του «εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη».

Ο κ. Γιακουμάκης κατηγορείται για προσβολή της τιμής του άλλου με λόγο από πρόθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Η δίκη επρόκειτο να γίνει στις 4 Μαρτίου 2019 και μετά από αναβολή η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 6 Δεκεμβρίου 2019.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ