23.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Στο επίκεντρο τα προβλήματα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Ημερομηνία:

Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με τη φυσική ηγεσία του σώματος, τον Aρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., κ. Τσακνάκη, τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Μιχάλη Καραμαλάκη, τον Περιφερειακό Διευθυντή Ασφαλείας Κρήτης, κ. Σκανδαλάκη, καθώς και με τους βουλευτές του Ρεθύμνου, κ.κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και Ανδρέα Ξανθό.

Συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα, όπως η επικείμενη αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, το κτηριακό πρόβλημα των υπηρεσιών του Ρεθύμνου, καθώς και η επαναλειτουργία του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων.

Δόθηκαν υπομνήματα με τις ακριβείς θέσεις της Ένωσης με στόχο την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων. Όπως τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, «με τις θέσεις μας συμφώνησαν οι παραπάνω και λάβαμε τη δέσμευση και την υπόσχεσή τους για κοινή πορεία στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας».

http://goodnet.gr/

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ