19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Προσυνέδριο με υπουργούς και την ηγεσία της ΝΔ

Ημερομηνία:

Αντίστροφη μέτρηση για το προσυνέδριο της ΝΔ το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου στο Ηράκλειο παρουσία και του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Λίντο και ξεκινά στις 9:30 το πρωί.

Ο πρωθυπουργός όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr o πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ.Βαγγέλης Καρκανάκης είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στις 10 το πρωί ενώ θα συνοδεύεται και από υπουργούς που θα αναπτύξουν το σχεδιασμό της κυβέρνησης για τουρισμό, πρωτογενή τομέα και Ναυτιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αφιχθεί στο Ηράκλειο οδικώς από τα Χανιά χωρίς όμως να αποκλείεται να έρθει με πτήση από Αθήνα στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” και θα αναχωρήσει αμέσως μετά την ομιλία του ή λίγο αργότερα.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν όπως είναι φυσικό ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές της Κρήτης και τα κομματικά στελέχη του νησιού.

Τουρισμός, πρωτογενής τομέας, Ναυτιλία στο επίκεντρο

Στις θεματικές ενότητες που εντάσσονται στο πλαίσιο του συνεδρίου θα μιλήσουν:

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στη θεματική ενότητα τουρισμού, εάν έχει αναρρώσει από τον covid,αλλά θα παραβρίσκεται και η υφυπουργός τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη καθώς και ο γγ του ΕΟΤ κ.Φραγκάκης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ κ. Γιάννης Πλακιωτάκης στη θεματική ενότητα για Ναυτιλία.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γεωργαντάς στη θεματική ενότητα του πρωτογενή τομέα. Ο κ. Γεωργαντάς μάλιστα που βρέθηκε Τετάρτη στα Χανιά θα επιστρέψει στην Κρήτη την Παρασκευή για να πραγματοποιήσει και επίσκεψη στο νομό Λασιθίου.

Παράλληλα υπάρχει και κατάλογος όπου εγγράφονται οι ομιλητές στο προσυνέδριο της κόμματο.

Η ηγεσία της ΝΔ στο Προσυνέδριο

Παράλληλα σύμφωνα με τον κ. Καρκανάκη από την Παρασκευή θα βρίσκεται στο Ηράκλειο η κομματική ηγεσία της ΝΔ για σειρά επαφών και συναντήσεων πριν το προσυνέδριο του κόμματος.

Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα βρίσκεται ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης και ο γενικός διευθυντής της ΝΔ και πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ.Γιάννης Μπρατάκος.

"google ad"

Τα κομματικά στελέχη θα έχουν συναντήσεις από το πρωί της Παρασκευής με παραγωγικούς φορείς του Ηρακλείου, επίσκεψη σε Δήμαρχο Ηρακλείου και Περιφερειάρχη Κρήτης, συνάντηση με τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ και επίσκεψη στο σύλλογο Ηλιαχτίδα για τα παιδιά με καρκίνο.

Στη 13:30 το μεσημέρι θα επισκεφθούν τη Χερσόνησο όπου θα έχουν συνάντηση με τουριστικούς φορείς και το Δήμαρχο Γιάννη Σέγκο. Το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου παρουσία της κομματικής ηγεσίας του κόμματος.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ