18.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Στο Κ.Α.Π.Η του Δήμου Χανίων κλιμάκιο του ΚΚΕ

Ημερομηνία:

Στο Κ.Α.Π.Η του Δήμου Χανίων περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Επ. Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Πιο συγκεκριμένα συζήτησε με το προσωπικό του Κ.Α.Π.Η και με τους συνταξιούχους. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα οξυμένα προβλήματα των λαϊκών οικογενειών και ιδιαίτερα των συνταξιούχων και των εργαζόμενων στο Κ.Α.Π.Η. Η πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων και του κεφαλαίου όπως τονίστηκε έχει οδηγήσει στο πετσόκομμα των συντάξεων, ανέβασαν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, επέβαλαν αυξήσεις στη συμμετοχή στα φάρμακα, διέλυσαν το ΙΚΑ, τον ΕΟΠΥΥ, έχουν επιβάλει αβάσταχτη φορολογία και χαράτσια.

Επίσης φάνηκε από τη συζήτηση με το προσωπικό ότι γίνεται ηρωική προσπάθεια από πλευράς τους για να συνεχίσει να λειτουργεί το Κ.Α.Π.Η κανονικά, μετά και από τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της υποστελέχωσής του. Τονίστηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα για την πρόσληψη γιατρών.

Τέλος κάλεσε τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους να δώσουν σε όλους τους υπεύθυνους ηχηρό μήνυμα καταδίκης και να γυρίσουν την πλάτη σε όσους υπηρετούν την πολιτική που τους οδηγεί στην εξόντωση. Έχουν κάθε συμφέρον να δώσουν την ψήφο τους στο ΚΚΕ και στη “Λαϊκή Συσπείρωση”. Το συνδυασμό που κατεβαίνει ενιαία σε όλη την Ελλάδα και διεκδικεί την ψήφο τους στις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές. Είναι συσπείρωση κομμουνιστών, αγωνιστών αγροτών εργαζομένων, μικροαυτοαπασχολούμενων, νέων και γυναικών που βρέθηκαν στα μετερίζια του αγώνα, που ποτέ δε συμμάχησαν και δε συμβιβάστηκαν με την ολιγαρχία του πλούτου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ