25.1 C
Chania
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, 2026

Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το «HELLENIC SPIRIT» μετά τον τραυματισμό μέλους του πληρώματός του

Ημερομηνία:

Τραυματίστηκε μέλος του πληρώματος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «HELLENIC SPIRIT» που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με προορισμό την Ανκόνα.

Πρόκειται για τον 64χρονο μηχανοδηγό Α΄του πλοίου, ο οποίος κατά την διαδικασία ελέγχου σωστικής λέμβου έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει από την σκάλα και να τραυματιστεί στο κεφάλι και στην πλάτη.

Το «HELLENIC SPIRIT» επανακατάπλευσε στην Ηγουμενίτσα και ο 64χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο – Φιλλιατών για νοσηλεία.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μήνας προετοιμασίας» και επιφυλακής για τον Σεπτέμβρη, η βάση της Σούδας

Η Παγκρήτια Επιτροπή καταγγέλλει τη διαταγή της αμερικάνικης βάσης Σούδας που χαρακτηρίζει τον Σεπτέμβρη μήνα προετοιμασίας για ενδεχόμενες κρίσεις και τρομοκρατικές απειλές.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026 σε όλη την Κρήτη – Σε επιφυλακή ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς κατηγορίας 4 για όλη την Κρήτη το Σάββατο 5/9/2026. Σε επιφυλακή ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας. Απαγορεύσεις κυκλοφορίας σε δάση και φαράγγια.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στις 9 Σεπτεμβρίου 2026

Συνεδριάζει στις 9 Σεπτεμβρίου 2026 το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με 16 θέματα. Παραχωρήσεις χώρων, αποζημιώσεις και τροποποίηση προϋπολογισμού στην ημερήσια διάταξη.