20.8 C
Chania
Saturday, May 25, 2024

Στο λιμάνι του Ηρακλείου οι 80 μετανάστες – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ημερομηνία:

Φωτογραφίες και βίντεο : Μάνος Μπανασάκης

Στο Ηράκλειο μεταφέρθηκαν οι 80 μετανάστες που βρέθηκαν να επιβαίνουν σε πλοιάριο ανοιχτά των Καλών Λιμένων.

Όπως έγραψε το Cretalive, πρόκειται για 51 άνδρες, 17 γυναίκες και 12 παιδιά ενώ μία έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για προληπτικούς λόγους.

meta

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για μετανάστες από τη Συρία, το Ιράν και το Πακιστάν ενώ είχαν τελικό  προορισμό την Ιταλία

Όπως δήλωσε νωρίτερα στο Cretalive ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού, κ. Αντώνης Κωνσταντουλάκης, στους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους δόθηκε φαγητό, νερό, καφές και χυμοί με μέριμνα του Δήμου, εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και πολιτών που έσπευσαν για να βοηθήσουν.

Η Περιφέρεια Κρήτης, δια του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Νίκου Συριγωνάκη, από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς για τη φιλοξενία και φροντίδα των μεταναστών.

metana

Oι μετανάστες θα παραμείνουν σε διαμορφωμένη αίθουσα των λιμενεργατών του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για περίπου 3 μέρες μέχρι να ακολουθηθεί η διαδικασία για τα περαιτέρω.

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ