27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Στο ΜΑΙΧ το 7ο Διεθνές Συνέδριο στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά

Ημερομηνία:

Από 3 έως 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του ΜΑΙΧ το 7ο Διεθνές Συνέδριο στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά (International Conference on Applied Economics -ICOAE2014). Αυτή τη χρονιά το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το ΜΑΙΧ και το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (Καστοριά)  του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή οικονομολόγους από διαφορετικές περιοχές της εφαρμοσμένος οικονομικής έρευνας για να ανταλλάξουν απόψεις για μεθόδους και ιδέες. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τους σκοπούς του συνεδρίου μπορούν να βρεθούν στις ιστοσελίδες του http://www.i-coae.comκαι http://kastoria.teikoz.gr/icoae.

Όλες οι ερευνητικές εργασίες που παρουσιάζονται στο ICOAE2014 έγιναν δεκτές μετά από κρίση  από ανώνυμους κριτές. Συνολικά 122 εργασίες υποβλήθηκαν για κρίση από 29 χώρες και έγιναν δεκτές 83. Το ποσοστό αποδοχής ήταν 68%. Το επόμενο συνέδριο ICOAE2015 θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία φιλοξενούμενο από το Πανεπιστήμιο του Kazan. Όλα τα άρθρα που έγιναν δεκτά για παρουσίαση στο συνέδριο θα δημοσιευτούν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του εκδοτικού οίκου ELSEVIER, ScienceDirect.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ