17.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Στο Παρίσι ο Κ.Βιρβιδάκης για τη διάσκεψη «Ελευθερία των ΜΜΕ και ασφάλεια των δημοσιογράφων»

Ημερομηνία:

Αναχωρεί σήμερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, για το Παρίσι, ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Ο κ. Βιρβιδάκης, ως Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων, της οποίας αρμοδιότητα είναι, μεταξύ των άλλων, και η επεξεργασία και η εξέταση ή ψήφιση νομοσχεδίων και προτάσεις νόμων των Γενικών Γραμματειών Μέσων Ενημέρωσης και Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει σε Διάσκεψη με θέμα «Ελευθερία των ΜΜΕ και Ασφάλεια των Δημοσιογράφων». Η Διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλική Γερουσία (Συνεδριακός χώρος SenatPalais du LuxembourgRoom Clemencau) και διοργανώνεται από την Επιτροπή Πολιτισμού, Επιστημών, Εκπαίδευσης και ΜΜΕ της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και την Επιτροπή Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Επικοινωνιών της Γαλλικής Γερουσίας, στις 4 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κ. Βιρβιδάκης θα επιστρέψει το απόγευμα της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου 2014.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ