18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Στο πλευρό των κτηνοτρόφων του Ρεθύμνου οι συνάδελφοί τους στα Χανιά

Ημερομηνία:

Την άμεση παύση των διώξεων σε βάρος των κτηνοτρόφων του Ρεθύμνου που συνελήφθησαν κατά τις κινητοποιήσεις στο Δασαρχείο ζητούν σε ανακοίνωσή τους οι εκλεγμένοι με την παράταξη της “Λαϊκής Αγροτικής Ενότητας” στον Κτηνοτροφικό Σύλλογο νομού Χανίων.

Στη σχετική τους ανακοίνωση επισημαίνουν:

“Οι εκλεγμένοι στο Δ.Σ του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων με την Λαϊκή Αγροτική Ενότητα καταγγέλλουμε την απαράδεκτη δίωξη των συναδέλφων μας από το Ρέθυμνο. Οι συνάδελφοι διώκονται γιατί είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του δασαρχείου Ρεθύμνου διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών αλλά και ενάντια στην ΚΥΑ της κυβέρνησης που πετσοκόβει τις ενισχύσεις.

Ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις συναδέλφων με την διαδικασία του αυτοφώρου οι οποίοι πρόκειται να δικαστούν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.

Η απαράδεκτη κίνηση αυταρχισμού της κυβέρνησης θα πέσει στο κενό, από την αποφασιστικότητα του αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους από το Ρέθυμνο και απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το αίσχος των διώξεων, των αγροτοδικείων και της ποινικοποίησης των αγώνων μας.

Καλούμε την πλειοψηφία του Δ.Σ του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ν. Χανίων να συγκαλέσει Δ.Σ και να πάρει θέση απέναντι στην απαράδεκτη δίωξη των συναδέλφων. Καλούμε τους βιοπαλαιστές κτηνοτρόφους του Νομού μας να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους , με συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Ρεθύμνου την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 9:00 π.μ.

Οι εκλεγμένοι στο Δ.Σ του Κτηνοτροφικού Συλλόγου

Μανούσος Σταυριανουδάκης

Βενετάκης Γιώργος

Αλεξανδράκης Γιώργος”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...