11.8 C
Chania
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2026

Στο Ρέθυμνο από το αποκριάτικο γλέντι κατέληγαν στο νοσοκομείο λόγω αλκοόλ

Ημερομηνία:

Το αποκριάτικο γλέντι στο Ρέθυμνο έστειλε αρκετούς στο νοσοκομείο. Σαράντα άτομα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου λόγω αλκοόλΤο παράκαναν με το αλκοόλ δεκάδες καρναβαλιστές που βρέθηκαν την Κυριακή στο Ρέθυμνο, παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια της Ελλάδας και το μεγαλύτερο της Κρήτης.

Μεταξύ των περισσότερων από 100.000 ανθρώπων που πλημμύρισαν το νησί, παρακολουθώντας τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, κάποιοι έχασαν το μέτρημα στα ποτά που κατανάλωσαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, περίπου 40 άτομα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου μετά από κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, κανένας εξ αυτών δε φαίνεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλήψεις στο Ρέθυμνο και το Λασίθι για κλοπές – Υπάλληλος «άδειαζε» το ταμείο του καταστήματος επί 10 μήνες

Συλλήψεις σε Ρέθυμνο και Λασίθι: 55χρονη υπάλληλος «άδειαζε» κατάστημα επί 10 μήνες. Τρεις ημεδαποί συνελήφθησαν στην Ιεράπετρα για κλοπές φιαλών υγραερίου.

Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΟ και την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΟ και την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών στο Ηράκλειο, ενόψει των αγώνων με Γεωργία και Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακεκριμένες κλοπές στο Ηράκλειο – Εξιχνιάστηκαν 8 υποθέσεις

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (19χρονος και ανήλικος) στο Ηράκλειο για 8 κλοπές σε οχήματα, επιχείρηση και ποδήλατο. Εξιχνιάστηκαν από Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων.

Συνάντηση Αρναουτάκη με Πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης για Ευρωπαϊκό Σχολείο και νέες εστίες

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με Πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργο Κοντάκη για Ευρωπαϊκό Σχολείο και νέες φοιτητικές εστίες.