19.4 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης η Κωνσταντοπούλου, εκτός βουλής ο Μαρκογιαννάκης

Ημερομηνία:

Άφαντος παραμένει ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μετά την εκλογική ήττα της ΝΔ και τη μη εκλογή του ως βουλευτή στο νομό Χανίων. Το ίδιο ισχύει και για τον Μανούσο Βολουδάκη που έδωσε τη μάχη των ψήφων με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη δίχως να έχει σημασία αφού στα Χανιά δεν εξελέγη κανείς βουλευτής της ΝΔ.

Ο μόνος που έχει στείλει μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του είναι ο Κυριάκος Βιρβιδάκης ο οποίος σε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό ευχαριστεί όσους στήριξαν τον αγώνα του με τα εξής λόγια:

“Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας βοήθησαν στις εκλογές.”

Την ίδια στιγμή ο μεγάλος αντίπαλος του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία είχε μεγάλες συγκρούσεις στη Βουλή, εκλέχθηκε ξανά βουλευτής και σύμφωνα με όσα ακούγονται προορίζεται για Υπουργός Δικαιοσύνης.

Οι ψήφοι των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ στα Χανιά:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ