25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Στο χωριό Δρακώνα, στα Χανιά της Κρήτης, η εκπομπή “Του νερού τα παραμύθια” της ΕΡΤ3

Ημερομηνία:

«Του νερού τα παραμύθια» της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα21:00, συνεχίζουν το οδοιπορικό στην Κρήτη, αυτή τη φορά με οδηγό τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Δημήτρη Καμπουράκη. 

Ειδικότερα, από τα Χανιά μέχρι το χωριό του, τη Δρακόνα, ο  δημοσιογράφος περιγράφει με γλαφυρό τρόπο στην Ίνα Ταράντου τον τρόπο ζωής μιας άλλης εποχής, τα κρητικά γλέντια, τα φαγητά, αλλά και τα χρόνια της προσωπικής του αναζήτησης μακριά από το αγαπημένο του νησί.

Στο ίδιο επεισόδιο η εκπομπή παρουσιάζει ένα μεγάλο κεφάλαιο της Κρήτης, αυτό της διατροφής, που συνδυάζει υψηλής διατροφικής αξίας  πρώτες ύλες και ιδιαίτερο τρόπο μαγειρικής.

Info

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στις 21:00

Έρευνα-παρουσίαση: Ίνα Ταράντου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Αρχισυνταξία- μουσική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Ζωή Λιάκα

Διεύθυνση φωτογραφίας: Φώτης Ζυγούρης

Μοντάζ: Θοδωρής Αρμάος

Ηχοληψία: Φίλιππος Μάνεσης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ