21.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Στο 1 εκατ. ευρώ τα ανείσπρακτα νοσήλια τουριστών στο ΠΑΓΝΗ

Ημερομηνία:

Κάνει λογαριασμό και ετοιμάζεται να διεκδικήσει από τους τουρίστες τα χρήματα που το ελληνικό κράτος ξόδεψε για τη νοσηλεία τους. Σύμφωνα με όσα είπε η νέα διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη στην προχθεσινή τελετή παράδοσης-παραλαβής, μόνο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου την τελευταία τετραετία οι ανεξόφλητες οφειλές ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ! Κι όλα αυτά την ώρα που τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης.

Η πρόθεση για διεκδίκηση των νοσηλίων έρχεται σε συνέχεια εγκυκλίου που απεστάλη στις Υγειονομικές Περιφέρειες, η οποία “ορίζει” σύστημα καταγραφής και είσπραξης των νοσηλίων από τους Ευρωπαίους και τους κατοίκους τρίτων χωρών που επισκέπτονται τη χώρα μας και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες υγείας σχεδιάζει το Υπουργείο Υγείας.

«Ούτε ένα ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων χαμένο. Δεν θα πληρώνουν πλέον οι Έλληνες φορολογούμενοι τις υπηρεσίες που το ΕΣΥ παρέχει σε αλλοδαπούς ασφαλισμένους», υπογραμμίζει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ