21.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Στ’ Ανώγεια αύριο Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας

Ημερομηνία:

Στα Ανώγεια θα βρεθεί αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ  κ.Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας που θα πραγματοποιήσει στην Κρήτη, ενώ μάλιστα θα διανυκτερεύσει και στο χωριό μας αφού κάνει προεκλογική ομιλία στην πλατεία Αρμί!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον προγραμματισμό της περιοδείας του ο κ.Τσίπρας θα φτάσει στα Ανώγεια από τα Χανιά αύριο το απόγευμα στις 6 μ.μ και θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί για λίγο.Στις 7.30 μ.μ θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Ανωγείων για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Ανωγείων κ.Μανόλη Καλλέργη.

Στις 8 μ.μ ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στην πλατεία Αρμί.

Στην συνέχεια θα περπατήσει στα Ανώγεια για να συνομιλήσει με τους κατοίκους και θα καταλήξει στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στο Μεϊντάνι. Αργότερα θα παρατεθεί στον κ.Τσίπρα και στη συνοδεία του δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα των Ανωγείων.

Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο του χωριού και θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου από τα Ανώγεια με προορισμό την Αθήνα.

Ασφαλώς και πρόκειται για μια τιμητική επίσκεψη του προέδρου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στον τόπο μας που έχει αποδείξει ότι είναι φιλόξενος για όλους. Άλλωστε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ανωγείων κ.Καλλέργης είναι από τα παλιότερα στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στα Ανώγεια.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δώσει έμφαση στην ομιλία του σε αγροτικά θέματα ενώ οι κάτοικοι θα έχουν την ευκαιρία να του εκφράσουν από κοντά τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους για το μέλλον.

anogi.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποτροπιασμός: Τρεις οι ανήλικοι της σεξουαλικής κακοποίησης από τον νονό και δάσκαλο μουσικής στο Ηράκλειο!

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου,...

Ευχαριστήρια επιστολή στο προσωπικό των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων

Κύριε δ/ντά, Θέλω με την παρούσα, μέσω της έγκριτης εφημερίδας...

Π. Πολάκης: Κλίκα εντός ΕΚΠΑ επιμένει για Βραχνή

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, σοβαρό ζήτημα προκύπτει...