14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συγγνώμη ζητάει τώρα ο Πέτσας μετά τον σάλο για το «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει»

Ημερομηνία:

Σχεδόν 24 ώρες μετά τη δήλωσή του ότι η φράση του «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει» ήταν μια «ατυχής στιγμή» που όμως «η αποσπασματική προβολή της φράσης διαστρεβλώνει την αλήθεια», ο Στέλιος Πέτσας υποχρεώθηκε σήμερα, μετά τον σάλο, να ζητήσει συγγνώμη.

Και στους πολίτες και στα κυβερνητικά στελέχη.

««Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένοιωσαν προσβεβλημένοι», λέει αρχικά στο βίντεο μεταμέλειας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και συνεχίζει: «Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως κι από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για τη στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση ενωμένοι».

«Η σημερινή δήλωση Πέτσα φανερώνει ότι χθες έλεγε ψέματα όταν μιλούσε για διαστρέβλωση. Μπροστά στο κύμα αγανάκτησης αναγκάστηκε σήμερα να τα μαζέψει. Η ουσία όμως μένει. Το επίσημο δόγμα Μητσοτάκη για τον χειμώνα είναι “όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει”», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος από το ΣΥΡΙΖΑ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ