22.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Συγκέντρωση μνήμης στο Μάτι με ένα αίτημα: Να μην ξεχαστούν ούτε οι νεκροί ούτε όσοι έμειναν πίσω

Ημερομηνία:

Μια ιδιαίτερα συγκινητική συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι κάτοικοι στο Μάτι, για να τιμήσουν την μνήμη των 96 ανθρώπων που χάθηκαν από την πυρκαγιά.

Ντυμένοι οι περισσότεροι στα λευκά, άναψαν φακούς φωτίζοντας τον ουρανό, με την ελπίδα ότι θα τους δουν από εκεί ψηλά οι αγαπημένοι τους άνθρωποι που δεν είναι πλέον στη ζωή.

Κατά την εκδήλωση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα, ενώ διαβάστηκαν όλα τα ονόματα των νεκρών.

Σχεδόν από όλους τους συγκεντρωμένους ακούστηκε ένα αίτημα: Να μην ξεχαστούν. Ούτε οι νεκροί τους, ούτε όσοι έμειναν πίσω. Απαιτούν επίσης την παρουσία της πολιτείας για να ξαναχτιστούν όσα έγιναν στάχτη.

HuffPost Greece
HuffPost Greece
HuffPost Greece
HuffPost Greece
HuffPost Greece
HuffPost Greece
HuffPost Greece
HuffPost Greece

HuffPost Greece

huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ