20.8 C
Chania
Sunday, June 2, 2024

Συγκίνησε ο Κυνηγάκης: «Είμαστε μόνοι μας, στο σκοτάδι μας»

Ημερομηνία:

Ο Άλκης Κυνηγάκης μετά τη 5η θέση που κατέλαβε στα 10km ανοιχτής θαλάσσης, συγκίνησε με τις δηλώσεις του για τη μοναξιά που νιώθουν οι αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τόνισε πως του λείπει ο κόσμος από τα στάδια και δήλωσε έτοιμος για μετάλλιο στο Παρίσι

Σπουδαία εμφάνιση από τον Άλκη Κυνηγάκηστον αγώνα των 10 χιλιομέτρων ανοιχτής θάλασσας (Μαραθώνια Κολύμβηση), με τον Έλληνα κολυμβητή να καλύπτει την απόσταση σε 1:49:29.2, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στην πρώτη του Ολυμπιάδα!

Ο Κυνηγάκης κατάφερε να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση και να τερματίσει στην 5η θέση του αγώνα, ωστόσο τόνισε πως και αυτός, ανήκει στην κατηγορία αθλητών που παλεύουν μόνοι τους για να πετύχουν τα όνειρά τους.

«Δεν είχα ιδιαίτερους σύμμαχους αυτή την πενταετία. Το είπε και ο Ιακωβίδης. Είμαστε μόνοι μας και παλεύουμε. Αν είχαμε κάθε χρόνο ολυμπιάδα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Λείπει ο κόσμος. Είμαστε μόνοι μας στο σκοτάδι μας» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον αγώνα, ο νεαρός πρωταθλητής ανέφερε πως είναι… τρελά χαρούμενος για την 5η θέση, ωστόσο ήθελε ένα μετάλλιο.

«Ηταν περίπλοκος αγώνας που απαιτούσε καλό ρυθμό σε όλη την κούρσα. Πίστεψα ότι μπορούσα να πάρω το… μενταγιόν, αλλά ένα άνοιγμα στο 6ο χιλιόμετρο μου κόστισε. Θα το κυνηγήσω στο Παρίσι. Εννοείται πως είμαι τρελά χαρούμενος (για την 5η θέση). Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θα είχα… σαλτάρει αν δεν γίνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες γιατί άλλον μεγάλο αγώνα δεν έχουμε μέσα στη χρονιά» ανέφερε.

capitano.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιορτή Περιβάλλοντος στο Στρατόπεδο Μαρκοπούλου γεμάτο… αμάξια!

Γιορτή Περιβάλλοντος σήμερα Σάββατο στο πρώην Στρατόπεδο Μαρκόπουλου, όμως...

«Ποδηλατούμε με Ασφάλεια» στο Μεγάλο ΣΥΝ.ΚΑ στα Λιβάδια!

Μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη δράση και διασκέδαση έχει ετοιμάσει...

Γιατί εξετάζεται η απαγόρευση των κηδειών τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες

Ζήτημα έχει προκύψει με την τέλεση των κηδειών τα Σαββατοκύριακα και...