25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Συγκινεί η αδελφή της Ραφαέλας Πιτσικάλη: “Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν”

Ημερομηνία:

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη πάλευε με το Σάρκωμα Ewing τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά η νόσος τελικά επικράτησε.

Η Ραφαέλα ήταν γνωστή για τη δύναμη ψυχής της και την πίστη της στη ζωή. Η οικογένειά της και οι φίλοι της την αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η αδελφή της, η Βέση, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο μιλά για την αδελφή της και για το πόσο της λείπει. Το βίντεο έχει συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους.

Η Ραφαέλα θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων ως ένα φωτεινό παράδειγμα δύναμης και ελπίδας.

Η ανάρτηση της αδερφής της: 

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε?.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου. Σ ’αγαπώ #rafaelapitsikali 24.01.2024».

@marypitsikali Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε.Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυριώς με έκανες να εκτιμίσω την κάθε στιγμή.Έγινες άγγελος🤍Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα.Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου.Μπόρα είναι και πέρασε🌈.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου🕊️ Σ’αγαπώ #rafaelapitsikali ♬ Nero Sti Varka – Martha Frintzila & Orestis Ntantos

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...