18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Συγκινεί η ανταπόκριση του κόσμου: Μία αγκαλιά για την Κρητικιά μαθήτρια που παλεύει με γενναιότητα!

Ημερομηνία:

Είναι από τις στιγμές που πιστεύεις ότι υπάρχει ελπίδα.. Η είδηση για τη μικρή μαθήτρια που χρειάζεται βοήθεια δεν πρόλαβε να δημοσιευτεί στο Cretalive και αμέσως ο κόσμος ανταποκρίθηκε και δε σταμάτησε να ζητά επιπλέον πληροφορίες για να βοηθήσει, όπως μπορεί.

Πρόκειται για μία μαθήτρια της Β΄ τάξης στο 11ο Λύκειο Ηρακλείου, η οποία πάσχει από σάρκωμα τύπου Ewing (πάρα πολύ σοβαρό) και έχει μεταβεί σε ειδικό κέντρο στην Μπολόνια της Ιταλίας.

Όπως είπε στο Cretalive ο διευθυντής του σχολείου, κ. Βαγγέλης Σηφάκης, προς το τέλος της περσινής χρονιάς, το κορίτσι εμφάνισε ένα εξόγκωμα στον αριστερό του ώμο και παραπονιόταν ότι την ενοχλούσε.

Το παιδί είναι και αθλήτρια του πόλο. Τελικά, οι γιατροί από το Ηράκλειο, όταν διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος, την παρέπεμψαν στο κέντρο της Ιταλίας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τους γονείς της στην Μπολόνια, την Τετάρτη έκανε την πρώτη της θεραπεία και θα ακολουθήσουν και άλλες, σύμφωνα με τους ειδικούς θα διαρκέσει έναν χρόνο και δε θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα του σχολείου.

Πρόκειται για ένα δυσβάστακτο κόστος, εκτός από τα ιατρικά έξοδα είναι η διαμονή, όλα όσα χρειάζεται η ίδια και η οικογένειά της για όλο αυτό το διάστημα μέχρι να γίνει καλά.

Όσοι μπορούν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό : GR5601103020000030200731724 της Εθνικής τράπεζας.

Δικαιούχος είναι ο πατέρας της, Χαράλαμπος Φουκαράκης.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ