14.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Συγκινεί η Καρυστιανού για τη συμπλήρωση 2 χρόνων από τα Τέμπη: «Πλησιάζει η πιο μαύρη επέτειος της ζωής μας»

Ημερομηνία:

Η Μαρία Καρυστιανού με δημοσίευσή της αναφέρεται στη «μαύρη» επέτειο 2 χρόνων για τα Τέμπη.

Ανήμερα της φετινής 28ης Φεβρουαρίου η ΓΣΕΕ έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία, ενώ δεκάδες συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστεί σε όλη τη χώρα. Η μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης με ανάρτηση της στα social media φρόντισε να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι πρέπει να βγει στους δρόμους, όπως και την προηγούμενη φορά και να διαδηλώσει για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

Πλησιάζει η πιο μαύρη επέτειος της ζωής μας.

Η νύχτα που η διαφθορά σκότωσε τα παιδιά μας.

Και για να μην αποκαλυφθεί, συνεχίζει αδίστακτη να τα ΣΚΟΤΩΝΕΙ , «μπαζώνοντας» στο διάβα της ό,τι θα δικαιώσει τις ψυχές τους.

28/02/2025 είναι μια μέρα μνήμης.

Είναι η μέρα που μας ωθεί ειρηνικά στους δρόμους για τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ των ψυχών που θυσιάστηκαν και για την ΚΑΘΑΡΣΗ που θα δώσει οξυγόνο στην Ελλάδα.

Σας είμαστε ευγνώμονες για τη συμπαράσταση στον πόνο και τον αγώνα μας για δικαιοσύνη και σας καλούμε για άλλη μια φορά να είστε πλάι μας, γιατί εσείς και μόνο εσείς είστε η ΔΥΝΑΜΗ και η ΕΛΠΙΔΑ όλων μας.

Σεβόμενοι και το δικό τους αγώνα για όλα τα δίκαια αιτήματα τους, παρακαλούμε θερμά όλα τα σωματεία, τα συνδικάτα και τις οργανώσεις εργαζόμενων και πολιτών, αυτήν την αποφράδα ημέρα να δωρίσουν τις ομιλίες τους στις ψυχές των Τεμπών, ώστε να λάβουν την προτεραιότητα που τους αξίζει.

Αλλά και για να στερήσουμε το δόλιο επιχείρημα που οι κακόψυχοι
θα σκαρφιστούν, ότι η ιερή αυτή συγκέντρωση των πολιτών εξυπηρετεί δήθεν κόμματα, χρώματα και συμφέροντα.

Για να είναι ΜΙΑ η φωνή όλων μας, χωρίς ταμπέλες και διακρίσεις, για το έγκλημα των Τεμπών, αλλά και για όσα εγκλήματα το ακολούθησαν.

Για τη δικαίωση ΟΛΩΝ των νεκρών

Για να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς

Για τα παιδιά μας

Για τη Δημοκρατία

Για το Κράτος Δικαίου που αξίζουμε

Για να έχουμε επιτέλους ΟΞΥΓΟΝΟ…..

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ