15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας της Έμμας στη λήπτρια καρδιάς: «Μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί» | Βίντεο

Ημερομηνία:

Μία 40χρονη μητέρα είναι η λήπτρια στην οποία μεταμοσχεύθηκε χθες και με επιτυχία η καρδιά της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καμάρα Θεσσαλονίκης.

Ο γιατρός που πραγματοποίησε την 9ωρη επέμβαση δήλωσε στο OPEN ότι: «Η επέμβαση ήταν τεχνικά επιτυχημένη, όλες οι μεταμοσχεύσεις έχουν κάποιες κρίσιμες ώρες αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».

«Θέλω να την αγκαλιάσω όπως θα αγκάλιαζα το παιδί μου»

Την ίδια ώρα μέσω της τηλεόραση του OPEN, η μητέρα της Έμμας έστειλε το δικό της συγκινητικό και μεγαλόψυχο μήνυμα στη 40χρονη λήπτρια:

«Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά αλλά γιατί πήρε μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό. Θέλω να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα αν το επιθυμούσε και αυτή να την αγκαλιάσω όπως θα αγκάλιαζα το παιδί μου».

«Ευχαριστώ τους γονείς της Έμμας»

Ο σύζυγος της 52χρονης γυναίκας με λόγια καρδιάς σημείωσε ότι «η εγχείρηση της γυναίκας μου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς της κοπέλας για το μόσχευμα που δώρισαν, το νοσοκομείο».

Στο μεταξύ σε έναν 62χρονο από τα Γρεβενά μεταμοσχεύτηκε το ήπαρ της Έμμας. Μια καλύτερη ζωή περιμένει και δυο ακόμη γυναίκες, στις οποίες μεταμοσχεύθηκαν οι νεφροί της φοιτήτριας.

Σημειώνεται ότι η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα πραγματοποιηθεί σήμερα (1/12), στις 11.00, στη γενέτειρά της, στα Χανιά Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...