30.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Συγκινητικές στιγμές στο Δερβένι καρά την 3η ημέρα της μεγάλης πορείας Πάτρα – Αθήνα κατά της ανεργίας | Φωτός

Ημερομηνία:

Με μεγάλη συμμετοχή διαδηλωτών από Συνδικάτα Αχαΐας και Αττικής, ξεκίνησε σήμερα το πρωί από την Ακράτα, η πορεία αγώνα κατά της ανεργίας.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, οι διαδηλωτές έμπαιναν στο Δερβένι, όπου έγινε και η πρώτη στάση.

Μαζί στην πορεία ήταν και ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας, Φάνης Σταυρόπουλος.

Φθάνοντας η πορεία στο Δερβένι, έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τους κατοίκους, ενώ μια μικρή εκδήλωση, οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωστίνης, «Ευ ζην».

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή της πορείας, λέγοντάς τους: «Να δίνετε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε αυτόν τον δίκαιο αγώνα».

Συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν τα παιδιά του νηπιαγωγείου Δεβενίου, βγήκαν από το σχολείο και χαιρετούσαν τους διαδηλωτές, που περνούσαν από μπροστά τους. Την ώρα εκείνη, ο Δήμαρχος βγήκε από την πορεία και πήγε στο σχολείο, να ευχαριστήσει και να μιλήσει με τα μικρά παιδιά και τους δασκάλους τους.

Στο Διακοπτό

Εξάλλου χθες στο Διακοπτό, τους διαδηλωτές υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο οποίος δήλωσε αλληλέγγυος αυτής της πρωτοβουλίας, ενώ συμμετείχε και στην πορεία.

Το τερματικό σημείο της δεύτερης μέρας, ήταν η Ακράτα. Εκεί ο Αντιδήμαρχος Φάνης Σταυρόπουλος, καλωσόρισε τους διαδηλωτές εκ μέρους του Δήμου Αιγιάλειας, ενώ μήνυμα συμπαράστασης, έστειλε η εκπρόσωπος της Λαϊκής Επιτροπής Ανατολικής Αιγιάλειας.

Ο Δήμαρχος Πατρέων τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και τόνισε πως χρειάζεται συσπείρωση και αποφασιστικότητα στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.

patrastimes.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων – Η Ευρώπη στο επίκεντρο

Για πρώτη φορά, και παρά τη μεγάλη αποχή στις...

Γυάρος: Η κυβέρνηση την παραδίδει στα «νύχια» της αγοράς – Οργή από τους εξόριστους

Κάλεσμα για συμμετοχή σε παρέμβαση, στη «φιέστα» της παρουσίασης του...

“H εργατική τάξη πάει στην κόλαση”: Μουσική ανάγνωση στο 3ο φεστιβάλ βιβλίου Χανίων

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, έπειτα από πρόσκληση του Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, παρουσιάζει μια μουσική ανάγνωση βασισμένη στο βιβλίο του Ντιντιέ Εριμπόν, «Επιστροφή στη Ρενς». Το βιβλίο επιχειρούν να ζωντανέψουν με λόγια και μουσική ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος υποκριτικής Ακύλλας Καραζήσης με τον Βρετανό μουσικό, συνθέτη και παραγωγό Gary Salomon. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την...

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης Χανίων

Συνεδρίασε την Δευτέρα 17/6/2024 το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης...