22.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Συγκλονίζει η Χανιώτισσα Ολυμπιονίκης Εμμανουέλα Κατζουράκη: «Υφίσταμαι σεξουαλική παρενόχληση από τα 16 μου έως σήμερα»

Ημερομηνία:

Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια και 5η Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, στο αγώνισμα του σκητ, Εμμανουέλα Κατζουράκη και επιζώσα του δυστυχήματος των Τεμπών, αποκάλυψε πως υφίσταται σεξουαλική παρενόχληση από τα 16 της έως και σήμερα.

Μιλώντας στο SportsPodcast και στην Αργυρώ Γιαννουδάκη, η ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκλόνισε με την αποκάλυψή της, πως υφίσταται σεξουαλική παρενόχληση από τα 16 της έως και σήμερα που είναι 23 ετών, από παράγοντα του αθλήματος της.

Η συνέντευξη είχε διακοπές, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης της Κατζουράκη, όμως ολοκληρώθηκε με ένα αισιόδοξο μήνυμα«Όταν μιλάς γι’ αυτά που σε πληγώνουν είναι σαν να πετάς από πάνω σου ένα βάρος που δεν επέλεξες να κουβαλάς».

Παράλληλα, η Κατζουράκη αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και στην παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή στην Κρήτη (κατάγεται από τα Χανιά).

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ