Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό «κατηγορώ» της μητέρας της 6χρονης: Ο άνδρας μου ήξερε τι έκανε

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η γειτονιά της 6χρονης Στέλλας, που δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου του πάτερα της.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της Στέλλας που στρέφεται νομικά κατά του συζύγου της και δολοφόνου του παιδιού τους, υποστηρίζοντας ότι ήταν σε πλήρη νηφαλιότητα, όταν έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Σπύρο Δημητρίου η μητέρα του μικρού κοριτσιού που έχασε τη ζωή του όταν ο 61χρονος πατέρας του του έκλεισε τη μύτη και το στόμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα, υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά πληροφορίες το επιχείρημα ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αναμένεται να είναι η βασική υπερασπιστική γραμμή του 61χρονου την προσεχή Τρίτη οπότε και θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή.

«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση» δήλωσε στον Alpha ο κ. Δημητρίου.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 61χρονος ενήργησε μεθοδικά μετά το έγκλημα αναφέροντας ότι «το μυαλό μου δεν μπορεί να συλάβει τη μεθοδικότητα μετά το έγκλημα και όλα αυτά – να μην τα χαρακτηρίσω – τις κραυγές απόγνωσης ότι “κάποιος πήρε το παιδί” τα θεωρώ απαράδεκτα».

Το δεύτερο μεγάλο θύμα στην οικογενειακή αυτή τραγωδία είναι ο 6χρονος Μάριος, ο δίδυμος αδελφός της Στέλλας, που, όπως μετέδωσε ο Alpha, την αναζητά συνεχώς.

Σημειώνεται ότι η Πόπη Εικοσπεντάκη συνάντησε το Σάββατο για πρώτη φορά μετά το φονικό τον σύζυγό της στο κτήριο της ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

iefimerida.gr

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

«Γερμανία για τους Γερμανούς» και “έξω οι ξένοι” τραγουδούν σε κοσμοπολίτικο νησί νεαροί Γερμανοί ενώ χαιρετούν ναζιστικά | Βίντεο

Ένα viral βίντεο που απεικονίζει νεαρούς να φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα κάνοντας ταυτόχρονα ναζιστικούς χαιρετισμούς κατά…

13 hours ago

Κατακραυγή για ισραηλινούς στρατιώτες που έκαψαν βιβλία στη Γάζα – Έρευνα υπόσχεται ο IDF

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι ξεκίνησε έρευνα μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο μιας φωτογραφίας και…

13 hours ago

Διεθνές Δικαστήριο: Αντιδράσεις μετά την απόφαση για τερματισμό των επιχειρήσεων στη Ράφα – «Ψευδείς, εξωφρενικοί και αηδιαστικοί οι ισχυρισμοί» λέει ο Νετανιάχου

Νέο «χτύπημα» στην κυβέρνηση Νετανιάχου κατάφερε το Διεθνές Δικαστήριο το οποίο έδωσε την Παρασκευή εντολή στο Ισραήλ να…

13 hours ago

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 73-57: Και όταν το Κύπελλο σηκώσει, μπορεί να παλαβώσει!

Και τώρα... το Κύπελλο! Μπορεί στις αρχές της σεζόν να φάνταζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας,…

14 hours ago

Π. Πολάκης: Θυμό προκαλεί η απάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας για τη σύνδεση Χανίων-Δαμάστας

Δελτίο τύπου του Χανιώτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλου Πολάκη: Πριν από ένα μήνα περίπου,…

17 hours ago

Η υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα (Δώρα) Αυγέρη στα Χανιά

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θεοδώρα (Δώρα) Αυγέρη    ( Σύμβουλος Κοινωνικής Διασύνδεσης Προέδρου Συριζα-ΠΣ )  θα…

17 hours ago

This website uses cookies.