23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης Χανίων

Ημερομηνία:

Συνεδρίασε την Δευτέρα 17/6/2024 το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης νομού Χανίων μετά και την πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Οικονομάκος Βασίλης
Αντιπρόεδρος: Καμηλάκης Μανώλης
Γραμματέας: Αγγελής Ησαίας
Ταμίας: Τσωνου Μαρία
Μέλος: Γρυλλάκης Βαρδής

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

“Άμεσος στόχος είναι η εγγραφή όλο και πιο πολλών νέων μελών προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια μαζική γενική συνέλευση στο τέλος της σεζόν όπου και θα συζητηθεί και το μέλλον και η ισχυροποίηση του συλλόγου. Μέχρι τότε ενημερώνουμε και οργανωνόμαστε μαζί με τους συναδέλφους για τα άμεσα ζητήματα και προβλήματα του κλάδου. Αμεσα σχεδιάζουμε συζήτηση/σύσκεψη για το νέο φορολογικό, συνάντηση με τους φορείς των πνευματικών δικαιωμάτων καθώς και προγραμματίζουμε και συνάντηση με την δημοτική αρχή”.

Φωτογραφία από Chin Onn Ong από το Pixabay

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...