20.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Συγχαίρουν το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης για την εξάρθρωση των 4 εγκληματικών ομάδων στην Κίσσαμο

Ημερομηνία:

Το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την εξάρθρωση των 4 εγκληματικών ομάδων και τη σύλληψη των συνολικά 16 ατόμων συγχαίρει με ανακοίνωση της η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης στην οποία αναφέρει:

“Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης συγχαίρει το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την εξάρθρωση των 4 εγκληματικών ομάδων και τη σύλληψη των συνολικά 16 ατόμων για υποθέσεις εκβιάσεων ιδιοκτητών αγροτικών περιοχών, πρόκλησης σωματικών βλαβών, φθορών ξένης ιδιοκτησίας, παραβάσεων του Νόμου περί όπλων και ζωοκλοπής, καθώς και όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες των Νομών Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, που συμμετείχαν την 18/6/2024, σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις των τελευταίων ετών στο Νησί, που έλαβαν χώρα σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου, Σελίνου, Καντάνου και Πλατανιά.

Οι δράσεις των αστυνομικών υπηρεσιών έβαλαν τέλος στο καθεστώς ανομίας που επικρατούσε για χρόνια στις συγκεκριμένες περιοχές, από ομάδες ατόμων που είχαν δημιουργήσει καθεστώς φόβου και τρόμου, επαναφέροντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες του Νησιού απέδειξαν περίτρανα, ότι με την άρτια εκπαίδευση και επαγγελματισμό που διαθέτουν, μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε πρόκληση, καταργώντας χρόνια κεκτημένες νοοτροπίες και παθογένειες, ξεριζώνοντας κάθε θύλακα εγκληματικότητας που υπάρχει στο Νησί, με πρωταρχικό στόχο την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Καλούμε τη Πολιτεία και όλους τους φορείς να καταδικάσουν τέτοιου είδους αντικοινωνικές συμπεριφορές και ζητάμε από την Ελληνική Δικαιοσύνη την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.”

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...