27.8 C
Chania
Friday, July 5, 2024

Συγχαρητήρια Πανεπιστημίου Κρήτης στον Αν. Καθηγητή Αντώνη Αναστασόπουλο για την επάξια εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Οθωμανολόγων

Ημερομηνία:

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης συγχαίρει θερμά τον Αναπληρωτή Καθηγητή Οθωμανικής Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κύριο Αντώνη Αναστασόπουλο για την επάξια εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Οθωμανολόγων CIÉPO (Comité International des Études Pré-ottomanes) για την τετραετία 2024-2028.

Η εκλογή του κ. Αντώνη Αναστασόπουλου στη διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Οθωμανολόγων  CIÉPO αποτελεί σημαντική αναγνώριση της προσφοράς του και της επιστημονικής του αριστείας. Το γεγονός ότι, για πρώτη φορά στα πενήντα χρόνια λειτουργίας της Διεθνούς Ένωσης Οθωμανολόγων CIÉPO, εκλέγεται μέλος ελληνικού πανεπιστημίου στη θέση του Προέδρου είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τη Φιλοσοφική Σχολή και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να προάγει την επιστήμη και να συμβάλλει σημαντικά στις Οθωμανικές σπουδές σε διεθνές επίπεδο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ