23.8 C
Chania
Tuesday, May 28, 2024

Συγχαρητήρια στον Κισσαµικό

Ημερομηνία:

Ανακοινώσεις µε τις οποίες συγχαίρουν τον Π.Γ.Σ. Κισαµικό για τον άθλο της ανόδου του στην Γ’ Εθνική εξέδωσαν Χανιώτικοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και αθλητικοί παράγοντες.

Α.Π.Σ. Ροδωπού

“Tο Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Π.Σ. Ροδωπού  εκφράζουν από καρδιάς συγχαρητήρια στο Δ.Σ., τους ποδοσφαιριστές, και την τεχνική ηγεσία του φίλου σωματείου Π.Γ.Σ. Κισαμικός για τον άθλο της ανόδου στην Γ Εθνική κατηγορία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την επιτυχία σας θα αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας και θα σταθούμε αρωγοί στην δύσκολη προσπάθεια εδραίωσης ‘αυτήν την κατηγορία, με την προσδοκία και εις ανώτερα!”

Άρης Βουκολιών

“Το Δ.Σ. του Π.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του Κισσαμικού για την επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική και εύχεται καλή επιτυχία στη νέα κατηγορία που θα συμμετέχει την νέα αγωνιστική περίοδο.”

Αστέρας Χαλέπας

«Ο ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ συγχαίρει την ομάδα του Κισσαμικού για την άνοδό της στη νέα Γ’ Εθνική.»

 Αθλητική Ένωση Καμισιανών – Ραπανιανών

Το Δ.Σ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Καμισιανών – Ραπανιανών «Ο Ποσειδών» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στη Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Π.Γ.Σ. Κισσαμικός για την ιστορική άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία. Είναι μια επιτυχία που αντανακλά σε όλη την Κίσσαμο και ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα και για τις άλλες ομάδες της περιοχής.

 Συγχαρητήρια και από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου

Από την πλευρά του και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων “Ο Παγκρήτιος” εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Κισσαμικό, στην οποία αναφέρει

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων ‘’Ο Παγκρήτιος’’ συγχαίρει το Δ.Σ., τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Κισαμικού για την ιστορική άνοδο της ομάδας στη νέα Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και άξια εκπροσώπηση με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.”

 Η ΑΕΚ Χανίων

Την ευχή να εκπληρώσει τους στόχους του στη νέα κατηγορία που θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν δίνει στον Κισσαμικό μέσω ανακοίνωσης η ΑΕΚ Χανίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του Κισσαμικού για την επιτυχία της ανόδου στην Γ’ εθνική κατηγορία. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την άνοδο του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε και την νέα σεζόν να εκπληρώσετε τους στόχους σας και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Blue Boys

Η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά “Blue Boys” εξέδωσε με τη σειρά της ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει τον Κισσαμικό για την άνοδό του στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία, στην οποία αναφέρει.

“Η Λέσχη Φίλων του Α.Ο.Χανιά Blue Boys συγχαίρει την ομάδα του Κισσαμικού για την άνοδό της στην Γ’ εθνική και της εύχεται καλή πορεία στη νέα αυτή δύσκολη κατηγορία”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ