22.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Συγχαρητήρια στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, Γ. Μαστραντωνάκη από αρχές του νομού

Ημερομηνία:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον κ. Γιώργο Μαστραντωνάκη για την τοποθέτησή του ως Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, μετά τις πρόσφατες κρίσεις των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θεωρώντας δεδομένη τη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και της ΕΛ.ΑΣ., του εύχεται καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες στο έργο του για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους πολίτες.

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε και ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, προς τον κ. Μαστραντωνάκη.

Στην εν λόγω επιστολή ο κ. Σημανδηράκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Μαστραντωνάκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η διαχρονικά καλή συνεργασία μας, η εμπειρία αλλά και η άριστη γνώση σας στα ζητήματα της τοπικής μας κοινωνίας είναι τα εχέγγυα για μελλοντική επιτυχία. Με δεδομένη την απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Χανίων, πολλοί σημαντικοί τομείς, όπως ο τροχονομικός έλεγχος, η επιτήρηση των αδέσποτων παραγωγικών ζώων όσο και η γενικότερη καταπολέμηση της εγκληματικότητας, όπου και εάν αυτή εμφανίζεται, απαιτούν την αποτελεσματική μας συνεργασία».

«Από τη μεριά του ο Δήμος Χανίων θα στέκεται πάντα δίπλα στις προσπάθειές σας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε από κοινού με επιτυχία στο απαιτητικό έργο, για τις ανάγκες της κοινωνίας», καταλήγει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων, με την ευχή στον κ. Μαστραντωνάκη για κάθε επιτυχία στο απαιτητικό και δύσκολο έργο του.

Επίσης, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης , μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, Γεώργιο Μαστραντωνάκη, όπου μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι “… με χαρά πληροφορηθήκαμε την τοποθέτηση σας ως Προϊστάμενο στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σας στη θέση αυτή και να σας ευχηθώ ολόψυχα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε και αφορά το αίσθημα ασφάλειας για τον πολίτη, καθώς η τοποθέτηση σας αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη πορεία σας και το σημαντικό έργο που επιτελέσατε έως τώρα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες Χανίων….”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...