26.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για τον τελικό Κυπέλλου

Ημερομηνία:

Αρκετές ήταν οι ανακοινώσεις με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Χανίων, όπου πέρα από τα διαγωνιζόμενα σωματεία εκφράζονται συγχαρητήρια προς την Ένωση, για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανιών:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων συγχαίρει την ομάδα της Σπάθας Κολυμπαρίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων για πρώτη φορά στην ιστορία της και εύχεται τόσο στην Κυπελλούχο ομάδα όσο και στη φιναλίστ ομάδα του Μινωταύρου Μουρνιών καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων συγχαίρει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Ε.Π.Σ.Χ.) για την άρτια διοργάνωση του θεσμού και φέτος και για το γεγονός ότι για μία ακόμη χρονιά όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του τελικού θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά:

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά συγχαίρει την ομάδα Σπάθα Κολυμπαρίου για την κατάκτηση του κυπέλλου Χανίων και της εύχεται καλή πορεία στο κύπελλο ερασιτεχνών, επίσης την φιναλίστ ομάδα του Μινώταυρου που έδωσε για μια ακόμα φορά το παρών στον τελικό του κυπέλλου. Πολλά συγχαρητήρια και στην Ε.Π.Σ.Χανίων για την άρτια διοργάνωση και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που δίνει κάθε χρόνο σε αυτή την γιορτή του Χανιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σπάθα Κολυμβαρίου:

O Πρόεδρος, το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ θέλουν να ευχαριστήσουν τον ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ και τον Δήμαρχο Χανίων κ. Σκουλάκη Εμμανουήλ για την παραχώρηση του γηπέδου ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου ΧΑΝΙΩΝ.
Τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ και αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βούρβαχη Γιώργο και το Δ.Σ. της ΕΠΣ για την άψογη διοργάνωση του τελικού κυπέλλου που για ακόμη μια χρονιά έγινε στο γήπεδο-στολίδι του νομού μας στα ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ και για την προσφορά των εσόδων του αγώνα προς φιλανθρωπικό σκοπό.
Τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Χανίων κ. Γιαννακάκη Παναγιώτη και το Δ.Σ. του συνδέσμου για την δική τους συμβολή στην άψογη διοργάνωση του τελικού. Όπως και την τετράδα διαιτητών του αγώνα κ. Κασσελάκη κ. Σώμη κ. Πετεινάτο και κ. Μπερτάκη για την άριστη διαιτησία τους.
Τον Δήμαρχο ΠΛΑΤΑΝΙΑ κ. Μαλανδράκη Ιωάννη, το Δ.Σ. και τον αντιδήμαρχο κ. Μαλακωνάκη Ιωάννη για την διαχρονική τους προσφορά προς την ομάδα μας και την αμέριστη συμπαράσταση και εξυπηρέτηση τους σε ό,τι θέματα έχουμε ζητήσει την βοήθεια τους. Επίσης τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Πλατανιά και πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης του ξενώνα ΔΙΚΤΥΝΑ στο ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ κ. Σημαντηράκη Πολυχρόνη για την παραχώρηση και την φιλοξενία στο εστιατόριο του ξενώνα για το τραπέζι της ομάδας μας μετά τον τελικό. Όπως να ευχαριστήσουμε και το προσωπικό του ξενώνα για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία του.
Στην ομάδα του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την συμμέτοχη του στο τελικό κυπέλλου και να ευχηθούμε να εκπληρώσει τους στόχους του στο πρωτάθλημα.
Ακόμα να ευχαριστήσουμε όλα τα φίλα σωματεία για τις συγχαρητήριες ανακοινώσεις τους για την ομάδα μας και να ευχηθούμε σ’ όλες τις ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους και πάντα να έχουν επιτυχίες και υγεία.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον τελικό αλλά ένα παραπάνω στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την συγκλονιστική του παρουσία και υποστήριξη της ομάδας μας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΜ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ Α. ΠΟΡΦΥΡΑΚΗΣ

Σύνδεσμος Προπονητών:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων ‘’Ο Παγκρήτιος’’ με την ολοκλήρωση του θεσμού του κυπέλλου ερασιτεχνών Χανίων, συγχαίρει:
Τη διοργανώτρια Ε.Π.Σ.Χ. για την εξαιρετική οργάνωση και τη ‘’λαμπρότητα’’ που έδωσε στον τελικό και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που δίνει κάθε χρόνο σε αυτή την γιορτή του Χανιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Τις ομάδες :
• Της ΑΠΣ ΣΠΑΘΑΣ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ και στο συνάδελφο προπονητή Χρήστο Παπαδογιάννη για την κατάκτηση του κυπέλλου.
• Του ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ και στον συνάδελφο προπονητή Γιάννη Μαρκάκη για την παρουσία του στον τελικό.
• Τους ποδοσφαιριστές και τα Δ.Σ. αυτών.
Το φίλαθλο κόσμο των Χανίων που με την εντυπωσιακή παρουσία του, συνέβαλε ταυτόχρονα στην επιτυχία της φιλανθρωπικής διάστασης του τελικού.
Kαι η φετινή διοργάνωση μπορεί να σταθεί σαν οδηγός για το μέλλον και ελπίζουμε να δούμε ακόμα πολλούς τελικούς, σε αυτό το γήπεδο “στολίδι” του νομού.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους.
Ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για το χανιώτικο ποδόσφαιρο!
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ

Πανακρωτηριακός-Ένωση Θύελλα Καμίνια:

Η ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο και η Ένωση Θύελλα Καμίνια Α.Ο συγχαίρουν την ομάδα της Σπάθας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων και εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Παράλληλα, εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας και προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, τόσο για την άψογη διοργάνωση του θεσμού, όσο και για το ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια του τελικού θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Α.Ο. Κεραμειά:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κεραμειά εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα της Σπάθας για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χανίων, αλλά και στην ομάδα του Μινωταύρου για τη συμμετοχή της στον τελικό και παράλληλα στην ΕΠΣ Χανίων για την άρτια διοργάνωση.
Υπενθυμίζουμε πως η νέα Κυπελλούχος Χανίων ήταν η ομάδα που μας απέκλεισε δικαίως στη φάση των “16” και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Α.Ο. Ιωνία 2000:

Ο Α.Ο. Ιωνία 2000 συγχαίρει θερμά το Σωματείο της Σπάθας Κολυμβαρίου για την επιτυχία να κερδίσει το Κύπελλο Χανίων. Ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Επίσης, συγχαρητήρια στο Μινώταυρο για τη συμμετοχή του στον τελικό, καθώς και στην Ε.Π.Σ. Χανίων για την άρτια διοργάνωση.

Άρης Βουκολιών:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΡΗ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ συγχαίρουν την ομάδα του Δήμου μας, Σπάθα Κολυμβαρίου, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων, όπως και την Ε.Π.Σ. Χανίων, για την άψογη διοργάνωση του τελικού.

Χάλης:
Η πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο ΧΑΛΗ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟΥ συγχαίρει την ομάδα της Α.Π.Σ. ΣΠΑΘΑ για την νίκη της επί του Μινώταυρου και την κατάκτηση του κυπέλλου.
Θερμά συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ για την διοργάνωση και σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας.
Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες των Σωματείων όπως εκπληρώσουν τους στόχους τους, χαρίζοντας χαρά και περηφάνια στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Απόλλων Αγ. Ιωάννη:

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ με την ολοκλήρωση του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Χανίων, συγχαίρει:
Τη διοργανώτρια Ε.Π.Σ.Χ. για την εξαιρετική οργάνωση.
Τις ομάδες:
• Της ΑΠΣ ΣΠΑΘΑΣ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
• Του ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ για την παρουσία του στον τελικό.
• Τους ποδοσφαιριστές και τα Δ.Σ. αυτών.
• Τους διαιτητές του αγώνα.
• Το φίλαθλο κόσμο των Χανίων για την άψογη συμπεριφορά του βοηθώντας ταυτόχρονα στην επιτυχία της φιλανθρωπικής διάστασης του τελικού.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους.
Ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για το χανιώτικο ποδόσφαιρο!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρθρο Β. Κοντεζάκη: Σκέψεις με αφορμή τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Το όραμα καταρχήν είναι για ένα ανεξάρτητο, μαχητικό, παραγωγικό...

Εκλέχθηκαν οι αντιπρόσωποι της ΕΛΜΕ Χανίων για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας για την...

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς στα Χανιά

O υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Νίκος Παππάς (πρώην διεθνής...

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...