16.8 C
Chania
Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026

Συγχαρητήριο Αρναουτάκη στη Μαρία Στρατουδάκη για τα δύο χάλκινα στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών

Ημερομηνία:

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα προς τη Μαρία Στρατουδάκη για τη θριαμβευτική της εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξήχθη στην Αίγυπτο.

Η αθλήτρια του “Κρατερού Χανίων” κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια και κατέρριψε έξι πανελλήνια ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας το αστείρευτο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά της.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Κρήτης στις 4 Μαΐου 2026, ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε τη Στρατουδάκη φωτεινό παράδειγμα για τη νεολαία, αποδεικνύοντας ότι με προσήλωση και ήθος η Κρήτη μπορεί να πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αθλητική σκηνή.

Τα θερμά συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη απευθύνονται στην ίδια την αθλήτρια, στην οικογένειά της και στον προπονητή της, που όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά κρατούν ψηλά τη σημαία της Κρήτης. Η Περιφέρεια Κρήτης εύχεται στη Μαρία Στρατουδάκη μια εξίσου νικηφόρα και λαμπρή αθλητική πορεία.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσωρινή διακοπή αρδευτικού δικτύου στο Ρέθυμνο για τέσσερις ημέρες

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ανακοινώνει διακοπή αρδευτικού δικτύου στο Ρέθυμνο από 6 έως 9 Μαΐου 2026, λόγω εργασιών στον οδικό άξονα προς Φράγμα Ποταμών.

Ομόφωνα ψηφίσματα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για Σχολή Πολιτικών Μηχανικών και στήριξη καθαριστριών

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων υιοθέτησε ομόφωνα δύο ψηφίσματα: στήριξη ίδρυσης Σχολής Πολιτικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείο Κρήτης και υιοθέτηση αιτημάτων καθαριστριών σχολείων.

Γιορτή της Μητέρας στη Γαλλική Σχολή Χαλέπας από το Πολυτεχνείο Κρήτης και τον Δήμο Χανίων

Το Πολυτεχνείο Κρήτης και ο Δήμος Χανίων διοργανώνουν γιορτή για τη Γιορτή της Μητέρας στη Γαλλική Σχολή Χαλέπας στις 10 Μαΐου. Εργαστήρια, μουσική, Zumba και αλληλεγγύη.