14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Συγχαρητήριο μήνυμα Χ.Χατζηδάκη στο γυμνάσιο Σούδας

Ημερομηνία:

Με αφορμή την έκδοση της μαθητικής εφημερίδας “Εκτός ύλης” από τους μαθητές του Γυμνασίου Σούδας, η Αντιδήμαρχος Χανίων, Χρυσούλα Χατζηδάκη, αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, απευθύνει το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα:“Για ακόμη μία φορά οι μαθητές του Γυμνασίου Σούδας, μας έκαναν να αισθανθούμε υπερήφανοι με  τη νέα τους δραστηριότητα, την καλαίσθητη έκδοση της  μαθητικής εφημερίδας “Εκτός ύλης”.

Μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας, τα άρθρα και τις συνεντεύξεις που παρουσιάζουν, αποδεικνύουν τις γνώσεις  που διαθέτουν, δηλώνοντας  ταυτόχρονα  παρών στην τοπική κοινωνία, με την κατάθεση των προβληματισμών, απόψεων και προτάσεων  για μία σειρά από τοπικά θέματα, τα οποία προσεγγίζουν με ιδιαίτερη προσοχή.

Η ενασχόληση των μαθητών με την έκδοση μιας εφημερίδας,  είναι μια μοναδική εμπειρία, που τους παρέχει την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες, να εκφραστούν δημιουργικά και να αναδείξουν τα συγγραφικά, καλλιτεχνικά και άλλα ενδιαφέροντά τους.

Ως Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδια σε θέματα Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής,   συγχαίρω θερμά τους μικρούς «δημοσιογράφους» για την πρωτοβουλία και την επιτυχημένη τους αυτή προσπάθεια καθώς και τους καθηγητές για την σημαντική συμβολή τους και εύχομαι καλή συνέχεια”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...