18.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Συζήτηση της Πρωτοβουλίας Πολιτών με θέμα: «Οι επιπτώσεις των μνημονίων στην υγεία. Το σήμερα και το αύριο»

Ημερομηνία:

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 12:30 η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, «Πρώτα ο Άνθρωπος» και η Ριζοσπαστική Αγωνιστική Συσπείρωση γιατρών Νοσοκομείου Χανίων πραγματοποιούν εκδήλωση-συζήτηση για τις επιπτώσεις των μνημονίων στην Υγεία, στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

Ανδρέας Ξανθός (Βουλευτής Ρεθύμνου ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υπεύθυνος τομέα Υγείας)

Γιώργος Σταθάκης (Βουλευτής Χανίων ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υπεύθυνος τομέα Ανάπτυξης)

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Γιάννης Σαρρής

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ