16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Σχεδιάζουν τρουμποποίηση των Χανίων με πρόφαση των κορωνοϊό;: «Μπίζνες» με τους Αμερικανονατοϊκούς συζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας

Ημερομηνία:

Τα Χανιά έχουν ακόμα να πέσουν πολύ πιο χαμηλά. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αντιπεριφέρειας Χανίων ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής υποδέχτηκε το νέο Διοικητή των Αμερικανατοϊκών Βάσεων της Σούδας («Ευκολία» χαρακτηρίζεται στο δελτίο τύπου) και σύμφωνα με όσα αναφέρονται μεταξύ όσων συζητήθηκαν ήταν και οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών της Αμερικάνικης Ευκολίας και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η «πολύ μειωμένη φετινή τουριστική κίνηση» που απ’ ότι φαίνεται δημιουργεί «δυνατότητες συνεργασίας με τους ντόπιους επαγγελματίες».

Αν νομίζουν πως θα μετατρέψουν τα Χανιά σε Τρούμπα με πρόφαση των κορωνοϊό, δεν ξέρουν τι τους περιμένει…

Μόνο ντροπή…

Διαβάστε την κατάπτυστη ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Χανίων:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου 2020, στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας, ο νέος Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Rafael “Rafi” Facundo (Πλοίαρχος Ραφαέλ «Ράφη» Φακούντο).

Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε το νέο Διοικητή, και τον συνεχάρη για την πρόσφατη τοποθέτησή του στα Χανιά. Ο Πλοίαρχος Facundo μίλησε αρχικά για την επαγγελματική του πορεία έως και την ανάληψη των καθηκόντων του στην Αμερικάνικη Ναυτική Ευκολία Σούδας, κι έπειτα συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών της Αμερικάνικης Ευκολίας και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε σε θέματα σχετικά με την διεθνή επικαιρότητα και την ασφάλεια στη Μεσόγειο, τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία σε πολλαπλά επίπεδα, και ιδιαίτερα την επακόλουθη κατά πολύ μειωμένη φετινή τουριστική κίνηση,  όπως και τις δυνατότητες συνεργασίας με τους ντόπιους επαγγελματίες.

H εθιμοτυπική αυτή επίσκεψη έκλεισε με δώρο καλωσορίσματος που προσέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης στο νέο Διοικητή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...