14.8 C
Chania
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

Συλλήψεις για σωματικές βλάβες στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών, μεταξύ των οποίων και ενός ανηλίκου, προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο έρευνας για επεισόδιο σωματικών βλαβών που σημειώθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν 19χρονος ημεδαπός προσήλθε βραδινές ώρες της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2026 στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και κατήγγειλε ότι νεαρά άτομα του προκάλέσαν σωματικές βλάβες, με αφορμή προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Αστυνομικοί της Υπηρεσίας κινητοποιήθηκαν άμεσα και εντόπισαν τους δράστες. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 ετών και ανήλικος αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για απλές σωματικές βλάβες σε βάρος του παθόντος.

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν δύο ακόμα ημεδαπούς ως εμπλεκόμενους στο περιστατικό. Παράλληλα, συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, κηδεμόνας του ανηλίκου, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Βολουδάκη – Γιαννακάκη για ζητήματα δημόσιας περιουσίας στα Χανιά

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης Σέβη Βολουδάκη συναντήθηκε με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Αντιγόνη Γιαννακάκη για ζητήματα αιγιαλού, δημοπρασιών και αξιοποίησης ακινήτων στα Χανιά.

Νέα προγραμματική σύμβαση για το ελαιόλαδο «Κρήτη / Kriti»: Εκπαίδευση και προώθηση του ΠΓΕ προϊόντος

Νέα προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Κρήτης με ΕΛΜΕΠΑ και ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για εκπαίδευση παραγωγών και προώθηση του ελαιολάδου ΠΓΕ «Κρήτη / Kriti»

Ξεκινούν τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια του έργου «Η Κρήτη για Όλους» – Πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΛΜΕΠΑ για την προσβασιμότητα στον...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ ξεκινούν δωρεάν σεμινάρια 5 ωρών για επαγγελματίες τουρισμού στο πλαίσιο του έργου «Η Κρήτη για Όλους». Σε Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λασίθι.

Χανιά: Αναφορά στη Βουλή για το αντλιοστάσιο λυμάτων στην Παχιά Άμμο

Ο βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή για το αντλιοστάσιο λυμάτων στην Παχιά Άμμο Χανίων, μετά από ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού.