Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Λογιστών Χανίων για τον θάνατο του Βασίλη Κουλεντάκη σε ηλικία 48 που αν και καταγόταν από το Ηράκλειο δραστηριοποιούνταν στα Χανιά.
Ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Νομού Χανίων εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην αγαπητή μας συνάδελφο Άννα Γιαννούλη για την απώλεια του συζύγου της, Βασίλειου Κουλεντάκη.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, στεκόμαστε δίπλα της με συμπαράσταση, ευχόμενοι να βρει δύναμη και παρηγοριά. Η σκέψη μας είναι κοντά στην ίδια και την οικογένειά της.
Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι πάντα δύσκολη και ανεξίτηλη, και είμαστε εδώ για να της προσφέρουμε οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Αντί στεφάνου ο Σύλλογος θα καταθέσει ποσό στήριξης σε Σύλλογο Κοινωνικής Προσφοράς.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.