24.8 C
Chania
Παρασκευή, 22 Μαΐου, 2026

Συλληπητήριο δημοτικής παράταξης “Όνειρο είναι τα Χανιά” για τον θάνατο της μητέρας της επικεφαλής της

Ημερομηνία:

H δημοτική παράταξη «Όνειρο Είναι τα Χανιά», εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Ελένης Μανιμανάκη, μητέρα της επικεφαλής της παράταξης Κατερίνας Μανιμανάκη.

Πιο αναλυτικά, στο συλληπητήριο μήνυμα αναφέρονται τα εξής:

Με βαθιά θλίψη εκφράζουμε και δημόσια τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης, Κατερίνα Μανιμανάκη για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας.

Η Ελένη Μανιμανάκη – Βαϊδάκη υπήρξε άνθρωπος με αστείρευτη αγάπη και αφοσίωση στην οικογένειά της, πυλώνας στήριξης και δύναμης για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η παρουσία της στη ζωή της Κατερίνας, υπήρξε καθοριστική, προσφέροντάς της αξίες, αρχές και ένα φωτεινό παράδειγμα αγάπης, γενναιοδωρίας και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Οι αξίες που της μετέδωσε θα την συνοδεύουν για πάντα και θα παραμείνουν ζωντανές μέσα από τις δικές της επιλογές και πράξεις.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, στεκόμαστε δίπλα στην Κατερίνα μας και στην οικογένειά της, εκφράζοντας τη συμπαράστασή μας και την αμέριστη υποστήριξή μας. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Όχι στη δομή-φυλακή προσφύγων στις Μαλάδες Ηρακλείου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης τάχθηκε κατά της δημιουργίας κλειστής δομής-φυλακής προσφύγων στις Μαλάδες Ηρακλείου, καταγγέλλοντας μεθόδους ντε φάκτο επιβολής από την κυβέρνηση.

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις ναρκωτικών στην Κρήτη – Συνελήφθησαν 16 άτομα

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις ναρκωτικών στο Ηράκλειο. Συνελήφθησαν 16 άτομα, κατασχέθηκαν 5 κιλά κάνναβης, 112 γραμμάρια κοκαΐνης, όπλα και 33.715 ευρώ.

Χάρης Μαμουλάκης: Οι εν κρυπτώ κυβερνητικοί σχεδιασμοί για τη δομή μεταναστών στις Μαλάδες οδηγούν σε αδιέξοδα

Ο Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει την κυβέρνηση για έλλειψη διαβούλευσης στο σχεδιασμό της δομής μεταναστών στις Μαλάδες Ηρακλείου. Δύο κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις από τον βουλευτή.

Συνέντευξη Τύπου για τους 4ους Γηριατρικούς Ολυμπιακούς Αγώνες στα Χανιά

Συνέντευξη Τύπου για τους 4ους Γηριατρικούς Ολυμπιακούς Αγώνες στις 25/5/2026 στο Δημαρχείο Χανίων. Με Στέλιο Βαλυράκη και Αντώνη Τσαπατάκη.